Hyr en privat relaxavdelning

Vad är mer romantiskt och avslappnande än att hyra en privat relaxavdelning? Överraska din käresta och unna er lite egen tid och få koppla av tillsammans. I relaxavdelningen är det bara att ta av sig badrockarna och tofflorna och krypa ned i de ljuvliga varma bubblorna i den privata jacuzzin.

Pris: 870 kr för två personer

Varaktighet: Cirka 1 timme

Orter: Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Norrköping

Tillgänglighet: Stockholm, Malmö och Örebro: Måndag-fredag, på helgen tillkommer ett tillägg. Göteborg: Måndag-torsdag kl 10-18. Norrköping och Västerås: Tisdag-lördag

OBS! Relaxavdelningen i Norrköping är stängd för reparation.

Viktig information: I Västerås, Stockholm och Malmö ingår inga spaprodukter, allt annat ingår. I Stockholm och Malmö har ni möjlighet att köpa till produkter till en ansiktskur för 85 kronor. I Malmö kan ni boka in er i ett mindre rum med träbadkar och bastu på lördagar.

Hyr en privat relaxavdelning

Det här ingår i den privata relaxavdelningen

Under cirka en timme har du och den du väljer att ta med dig på denna härliga upplevelse en relaxavdelning helt för er själva. När ni kommer till centret får ni låna SPA-kit med handduk, badrock och badtofflor. Men glöm inte att packa ner badkläderna!
Här får ni umgås på tu man hand och slappna av i bubblorna i jacuzzin. På vissa orter har ni möjlighet att ta med er eget vin att njuta av. Men hör vid bokningen vilka regler som gäller på just er ort. Och vissa orter bjuder även på härliga spaprodukter att ta med er hem efter upplevelsen.

Att hyra en privat relaxavdelning är en perfekt upplevelse att överraska din käresta med. Kanske för att fira något speciellt? Eller bara unna för att unna er lite lyx i vardagen. Oavsett får ni en mysig stund av egen tid och kan koppla av och bara njuta av varandras sällskap i jacuzzin.

Boka här

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 870 kr

Vad vill du göra?

Datum