Tips  till kickoffen

Nya kickoffaktiviteter

Det finns tyvärr inga evenemang.

Vad vill du göra?

Datum

Tips att göra på kickoffen

En kickoff är en möjlighet att samla och engagera medarbetare från hela företaget, så det är viktigt att planera en meningsfull och minnesvärd upplevelse. Här är några idéer på aktiviteter du kan göra på en kickoff:

Teambuilding-aktiviteter: Genomför olika teambuilding-övningar för att hjälpa medarbetare att lära känna varandra och bygga samarbete och samhörighet.

Inspirerande tal: Bjud in en keynote-talare eller en intern talare för att inspirera och uppmuntra medarbetare inför kommande utmaningar.

Workshops och seminarier: Genomför workshops eller seminarier för att lära medarbetare nya färdigheter eller för att diskutera strategier och mål för det kommande året.

Utomhusaktiviteter: Genomför en utomhusaktivitet som t.ex. en vandring eller en teambuilding-övning i naturen för att uppmuntra frisk luft, motion och samarbete.

Konstnärliga aktiviteter: Genomför en kreativ aktivitet, såsom en tavla eller en fotoutmaning, för att främja samarbete och kreativitet.

Sociala aktiviteter: Ordna en social aktivitet, som en middag eller en pubrunda, för att umgås och bygga relationer på en mer avslappnad nivå.

Det viktigaste är att se till att alla medarbetare känner sig inkluderade och uppskattade under kickoffen, och att aktiviteterna är i linje med företagets mål och värderingar.

Anordnar du event eller aktiviteter för kickoffer?

Missa inte möjligheten att publicera allt spännande som händer hos er. Via Vad händer i Sveriges företagskonto kan du enkelt dela det ni anordnar utan kostnad. Skapa företagskonto HÄR