Vad vet du om Stockholm, Göteborg och Malmö? Välj mellan 28 vandringar

City Quiz Walks är en kul kombination av stadsvandring och frågesport i Stockholm, Göteborg och Malmö. Den här stadsvandringen leds inte av en guide. Istället använder du din mobil och går när du vill och med vem du vill. Ta med familjen, kompisarna eller varför inte kollegorna, dela in er i lag och tävla mot varandra!

Inget att ladda ner. Bara att logga in och sätta igång. Välj vandring under de olika kategorierna där du även får mer info om varje sträcka och vad du kommer att få uppleva. Vi gör det enkelt… Gå när du vill med vem du vill!

Det finns Quiz Walks om olika stadsdelar samt på olika teman. Ni tar er från start till mål genom att följa kartor och svara på kluriga frågor om de platser ni passerar.

Frågorna är fördelade på olika ämnen som historia, musik, litteratur, konst, historiska personer, samhälle, näringsliv, brott etc (lite som Trivial Pursuit fast till fots). När ni har gått i mål får ni era poäng.

Pris: 245 kr per lag/mobil.

Vi rekommenderar 2-3 personer per lag/mobil.

Tillgänglighet om de olika vandringarna till exempel rullstolsvänlig, trappor, hur lång sträckan är osv. finns beskrivet vid varje vandring.

Lycka till och ha så kul!

 

Boka här

Information

Pris: 245 kr

Vad vill du göra?

Datum