Vad händer i Nynäshamn

Hitta event och trevliga aktiviteter i Nynäshamn som passar hela familjen och alla intressen.

Vad vill du göra?

Datum

Vad kan man göra i Nynäshamn?

Nynäshamn är en kommun belägen söder om Stockholm vid kusten och erbjuder ett antal aktiviteter och sevärdheter. Här är några förslag på vad du kan göra i Nynäshamn:

Besök Nynäshamns hamn: Nynäshamns hamn är en populär plats att besöka. Här kan du strosa runt på kajen, titta på båtar och äta god mat på någon av de restauranger som ligger i närheten.

Utforska naturen i Nynäshamn: Nynäshamn har många vackra naturområden att utforska, till exempel Nynäshamns skärgård, som består av många öar och klippor som är populära för bad, båt- och kanotturer.

Besök Strandvägen: Strandvägen i Nynäshamn är en fin promenadstråk längs havet som leder till stranden Sandhamnsviken.

Fika på Nynäs Rökeri & Café: Nynäs Rökeri & Café är en trevlig plats att ta en fika på och smaka på några av deras delikatesser, till exempel färsk fisk, rökt lax och räkor.

Besök Nynäs slott: Nynäs slott är ett vackert slott med anor från 1600-talet och är omgivet av en vacker trädgård. Det går att ta guidade turer på slottet.

Besök Nickstabadet: Nickstabadet är en populär badplats i Nynäshamn och erbjuder flera stränder och en fin omgivning.

Gå på kulturhistorisk vandring: Nynäshamn har en rik historia och det finns flera kulturhistoriska vandringar som tar dig runt i staden och berättar om dess historia och sevärdheter.

Det finns såklart mer att göra i Nynäshamn, men dessa förslag kan ge dig en bra start på vad du kan göra när du besöker staden.

Anordnar du event i Nynäshamn?

Har du ett eget företag som erbjuder liknande event och aktiviteter. Ta då chansen att synas hos oss. Mer info hittar du HÄR