Disgusting Food Museum – en udda matupplevelse

Upptäck det knäppa museet med utställningar som utforskar begreppet avsky, en känslomässig berg- och dalbana med riktig mat, videor och foton. Se uppstoppade marsvin, förundras av den sardinska larvosten, Casu Marzu och smaka fermenterad haj från Island. Anländ till museet och få din biljett i form av en kräkpåse. Efter du läst lite information om avskyns karaktär, börjar du utforska denna udda och upprörande utställning. Luktburkar fyllda med en del av den mest illaluktande maten som människan känner till, prova fotobåset av avsky och beundra föremålen i utställningen.

Disgusting food museum malmö

Provsmakningsbaren

I slutet av ditt besök, närmar du dig tveksamt provsmakningsbaren där personalen guidar dig genom föremål värda att hamna på din att-göra-innan-jag-dör-lista, från världens alla hörn. Provsmaka torkade insekter, illaluktande ostar, fermenterad haj och den fruktade surströmmingen, allt ingår i biljettens pris.

Om du hittar din nya favoritmat, bege dig till presentbutiken som är fylld till brädden med frysta tjurtestiklar och den mest saltiga lakritsen som finns. Din biljett är giltig hela dagen och tiden som anges är bara en indikation.

Mat disgusting food museum

Praktisk info

Priser
Vuxen: 185 kr
Barn: 150 kr

Priset inkluderar inträdesbiljett samt tillgång till provsmakningsbaren och det äckliga fotobåset. Även avgift för parkering ingår. Räkna med att stanna runt 1,5 timmar och tänk på att vissa utställningar kan framkalla obehagliga och starka känslor. Vissa delar av utställningen kan uppfattas som stötande.

Publicera ditt event hos oss

Här kan du läsa om hur det kan medverka på Vad händer i Sverige.

Boka här
Disgusting Food Museum – en udda matupplevelse

Information

Adress: Östergatan 12

Pris: 185

Varaktighet: 12.00-17.00

Inga datum eller tider tillgängliga.

Vad vill du göra?

Datum