Peptalk på Kulturhuset Tio14

Efter en fantastisk succé på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm och flera utsålda föreställningar i södra Sverige, beger sig nu den omtyckta dockhumorföreställningen ”Peptalk” ut på en landsomfattande turné. Med över 11 000 besökare i Stockholm har föreställningen hyllats av kritiker som en ”språkligt lekfull uppsättning” (SvD) och en ”interaktiv baluns” (DN). Björn Carlberg, som står bakom föreställningen, har beskrivits som ”väl så folkkär en dockspelare kan bli” av DN. Missa inte chansen att uppleva denna unika show!

Datum & Pris

När: Den 29 mars 2025 / 19:00

Var: Kulturhuset tio14, Falun

Pris: 475 kr.

En interaktiv humorshow med dockor

”Peptalk” är en humorshow där publiken får vara med och påverka handlingen genom sina mobiltelefoner. Den misslyckade patriarken Tord bjuder in till en inspirationskväll fylld av stand-up, föreläsningar, rollspel och bingo, blandat med humoristiska musiknummer. Björn Carlberg står för manus, regi och framför föreställningen ensam på scenen tillsammans med sina dockor.

En kväll full av skratt och interaktivitet

Med ”Peptalk” får Björn Carlberg utlopp för sin stand-up-baserade humor, kryddat med roliga anekdoter från olika karaktärer. Det interaktiva elementet skapar en levande dialog med publiken, där deras input formar showen i realtid. Detta sätt att arbeta på är både utmanande och spännande för Björn, som nu ser fram emot att dela upplevelsen med publik runt om i landet.

Om Björn Carlberg

Björn Carlberg är en mångsidig kreatör som tidigare gjort succé med föreställningarna ”Dockhumor på Scala” och ”Dockhumor 2” tillsammans med Petter Lennstrand, samt TV-serien ”Kjell” och ”Operation Klotty” på SVT. Med ”Peptalk” tar han dockteater till en ny nivå och bjuder in publiken till en oförglömlig kväll fylld av humor och interaktion.

Upplev en annorlunda och interaktiv humorföreställning som bjuder på både skratt och eftertanke. Boka dina biljetter till ”Peptalk” och se till att vara en del av denna unika kväll med Björn Carlberg och hans dockor!

Publicera ditt event hos oss

Här kan du läsa om hur det kan medverka på Vad händer i Sverige.

Boka här
Peptalk på Kulturhuset Tio14

Information

Plats: Kulturhuset tio14

Adress: Kulturhuset Tio14

Pris: 425 kr

Datum:
  • 29 mars 2025 - 19:00

Vad vill du göra?

Datum