Nöjen i Örebro – här är höjdpunkterna du inte får missa

Nöjen i Örebro – här är höjdpunkterna du inte får missa

Hitta roliga nöjen i Örebro

Musik, dans, show och massor av kul. Vi har sökt igenom Örebros nöjesliv och hittat höjdpunkterna.

Populära nöjen i Örebro

Vi har letat runt och hittat roliga saker som du borde kolla in.

1. Nanne Grönvall hyllar Tina Turner

Nanne Grönvall, en av Sveriges mest framstående artister, är redo att lysa upp scenerna med en minnesvärd hyllningsshow till en av musikhistoriens mest ikoniska kvinnor, Tina Turner. Under titeln The Best, bjuder Nanne Grönvall in publiken på en oförglömlig musikalisk resa genom Tina Turners mest älskade låtar som har inspirerat Nanne genom hela sin egna karriär. Den 15 november 2024 kan du se showen på Konserthuset i Örebro.

Här kan du läsa mer om Nanne The Best.

2. The Eddie Meduza Story

Äntligen får den legendariske rockaren Eddie Meduza, eller Errol Norstedt som han egentligen hette, den hyllning han förtjänar. Efter sin död 2002 har Eddie Meduza uppnått kultstatus och älskas av tusentals fans runt om i Sverige. Den 12 april 2025 kommer ”The Eddie Meduza Story – Dåren ä Lös” till Örebro, med ingen mindre än Ralf Gyllenhammar från bandet Mustasch som frontfigur.

Här kan du läsa mer om The Eddie Meduza Story.

3. Pernilla Wahlgrens Happy Ending

Allas vår allsångsledare och realitydrottning Pernilla Wahlgren och hennes oslagbara ensemble är tillbaka. 2024 markerar en efterlängtad återkomst till scenen med nya föreställningen ”Pernilla Wahlgrens Happy Ending” – en scenföreställning som spelar 100 minuter utan paus med sång, dans, sketcher och självklart lite naket. Den 15 december 2024 kommer föreställningen till Örebro.

Här kan du läsa mer om Pernilla Wahlgrens Happy Ending.

Arrangerar du roliga nöjen?

Du vet väl att det är superenkelt att dela dina event hos oss. Här kan du läsa mer.

Vad vill du göra?

Datum

Tips och inspiration på trevliga nöjen

Det finns många trevliga nöjen att välja mellan, beroende på dina intressen och preferenser. Här är några generella tips:

Film eller teater:

Gå på bio och se en aktuell film eller besök en teaterföreställning. Det är ett bra sätt att koppla av och samtidigt njuta av konst och underhållning.

Utforska naturen:

Ta en promenad i en park, vandra i skogen eller planera en picknick. Frisk luft och naturskönhet kan vara uppfriskande och avkopplande.

Matlagningskurs:

Om du gillar matlagning, överväg att gå med i en matlagningskurs. Det är en rolig aktivitet där du kan lära dig nya recept och samtidigt ha trevligt.

Musikkonserter:

Gå på en konsert eller liveframträdande av en artist eller ett band du gillar. Det är en fantastisk upplevelse att njuta av musik i realtid.

Museum eller konstgalleri:

Tillbringa en dag på ett museum eller konstgalleri för att utforska konst och kultur. Det kan vara både inspirerande och lärorikt.

Sportevenemang:

Om du är intresserad av sport, överväg att gå på en match eller ett idrottsevenemang. Atmosfären på arenan kan vara mycket spännande.

Bokklubb:

Om du gillar att läsa, gå med i en bokklubb. Det ger dig möjlighet att läsa intressanta böcker och diskutera dem med andra.

Danslektioner:

Ta danslektioner för att lära dig en ny dansstil eller förbättra dina dansfärdigheter. Det är roligt och samtidigt bra motion.

Spelkvällar:

Anordna en spelkväll med vänner eller familj. Brädspel, kortspel eller datorspel kan vara roliga och sociala aktiviteter.

Workshop eller kurs:

Ta en workshop eller kurs för att lära dig något nytt, som målning, fotografering, eller keramik. Det ger dig möjlighet att utveckla kreativa färdigheter.

Tänk på

Det viktigaste är att välja nöjen som du verkligen tycker om och som passar din personlighet och intressen.

Anordnar du nöjen i Örebro?

Missa inte möjligheten att publicera allt spännande som händer hos er. Via Vad händer i Sveriges företagskonto kan du enkelt dela det ni anordnar utan kostnad. Skapa företagskonto HÄR