Vaxholm: 3-dagars kajak och camping

Det finns inget bättre sätt att upptäcka den fantastiska Stockholms skärgård än med kajak. Det är en av de bästa havskajakmålen i Europa och ett bra ställe att tillbringa din semester och åka på. Låt skärgården glädja dig med utsikt över öarna, det vackra havet och underbara människor. Med friheten att paddla och campa vart du vill, förutsatt att du respekterar och skyddar vildmarken, är du säker på att få en fantastisk känsla av frihet. Du får information om regler och praxis när det gäller att sätta upp läger, skräpavfall, fågelreserver, öppen eld etc.

Vinterkajak Vaxholm

Kajaktur med allt du behöver

Detta paket innehåller allt du behöver för din kajak-resa inklusive fullt utrustade kajaker och campingutrustning av hög kvalitet. Du väljer datum för resan och den lokala partnern kommer att ge allt du behöver för att njuta av ett oförglömligt äventyr. Diskutera tillsammans och planera den bästa vägen för din resa. Därifrån är äventyret allt ditt.

Upptäck ”skärgårdens huvudstad”

Du kommer att starta ditt kajakäventyr från Vaxholm, som är en av de mest populära öarna i Sverige, och ofta kallas ”skärgårdens huvudstad.” Det finns mer än 30 000 öar, holmar och skär, och de flesta av dem är helt avlägsna. Utnyttja möjligheten att se en av höjdpunkterna i området från havet, den gamla men välbevarade Vaxholms fästningen. Området erbjuder ett rikt utbud av vilda djur, inklusive bäver, grävlingar, sälar och ett stort antal fåglar. Bland andra många olika typer av ankor, gäss, måsar och fiskgjordar, havsörn och ostron.

Så använd denna möjlighet att utforska detta fascinerande område, prova vildmarkens matlagning, fiska, bada och sola. I slutet av varje dag ska du hitta din egen ö för att göra ditt hem för natten på denna spännande och unika turné.

Pris: 4400 kr

Ingår
Fullt utrustad havskayak (singel eller dubbel)
Lätt paddel, flytväst och sprutkjolar
Campingutrustning av hög kvalitet inklusive tält, sovväska, madrass, torrväska, matlagningssats med gas, bestick, mugg och tallrik
Säkerhets- och navigationsbriefing
Karta och kompass för navigering

 

Boka här

Information

Adress: Vaxholm

Pris: 4400 kr

Vad vill du göra?

Datum