Vandring – Höga kustleden

Vandring i Höga kustleden- upplev Sveriges storslagna natur när den är som bäst!

Nu kan du genomföra en oförglömlig tvådagarsvandring längs vackra Höga kusten. Njut av god mat, mysigt boende – och häpnadsväckande vyer på denna fantastiska tur genom skog och över berg.

 

Pris: 3895 kr/person

Varaktighet: 2 dygn

Plats: Härnösand

 

Om upplevelsen Vandring – Höga kustleden

Första dagen startar med biltransport till byn Lövvik, strax norr om Höga kustenbron. Därifrån genomför du och din grupp en två mils vandring uppför berg, genom skog och längs stränder. Ni får njuta av vidunderlig utsikt från bergstoppar, medan ni intar er lunchpicknick. Sedan blir ni transporterade tillbaka till Lappudden, där vi avslutar dagen med middag, bad i sjön, bastu och välförtjänt vila.

Dag två börjar med en härlig frukostbuffé, innan ni ger er av på den andra etappen på cirka 15 km. Ni transporteras till startplatsen och tar er till Rödklintens fornborg och utsiktsberg, där ni också kan äta er lunch. Sedan fortsätter ni leden tillbaka till Lappudden, för ytterligare en mysig kväll med middag, bastu, bad och vila.

Dag tre inleds med frukostbuffé, innan ni beger er hem.

 

Detta ingår

  • Vandring längs en av Sveriges vackraste leder
  • Du blir bjuden på frukost, lunch och tvårätters middag båda dagarna
  • Transport och boende
  • Slappna av på kvällen med bad i sjön och mys i den vedeldade bastun

 

Bra att veta

Upplevelsen är för alla åldrar och för en person, den genomförs tillsammans med andra i grupper på 2-10 personer. Tillgänglighet: 15 maj-30 september.

 

Mer om Härnösand

I Härnösand kommer du att upptäcka en fantastisk plats med många fritids, natur och kulturupplevelser som bjuder på äventyr och fina friluftsresemål. Här finns något för alla, helt enkelt. Härnösand i Höga Kusten är dessutom framröstad som Sveriges tredje bästa sommarstad!

Härnösand är en utmärkt utgångspunkt för att uppleva Höga Kusten. Här har du kulturen i stadskärnan med museer och intressanta byggnader och samtidigt den storslagna naturen bara några minuter bort.

En vacker sommardag är som gjord för att hänga på Smitingens havsbad eller i den dramatiska omgivande naturen med grottor och fantastiska vyer. I centrum finns många spår från Härnösands över 400-åriga och stolta historia. Residenset, Härnösands Domkyrka och Rådhuset är några praktexempel. Två fina stråk är Östanbäcken med trähus från 1700- och 1800-talet och Nybrogatan med ståtliga hus från 1900-talets början. Gillar du kultur så är Västernorrlands museum värt ett besök och vill du vandra så passar kanske Härnöleden dig.

Boka här
Taggar:AktiviteterDjur & naturHärnösandHöga KustenNaturupplevelserNorra SverigeSommarSverigeUpplevelse.comUtomhusaktiviteterVandringVårVästernorrland

Information

Adress: Se bokning

Pris: 3600 kr

Vad vill du göra?

Datum