Underhållande ölprovning i Malmö – Västra Hamnen

En underhållande ölprovning i Malmö i vår mysiga ölkällare i Västra hamnen. Låt dig guidas i ölets värld av vår erfarna ölmästare. Du kommer att få provsmaka några utsökta öltyper tillsammans med goda smakbitar. Vem vet, du kanske hittar din nya favorit?

Öl är en populär dryck som har funnits i tusentals år, och som man avnjuter lika fint idag som för många år sedan. Människor har faktiskt bryggt och jäst öl lika länge som man har bakat bröd. Tillsammans med vin är det en av världens mest populära alkoholhaltiga drycker och det finns en stor mängd olika varianter, alla med olika smaker och kvaliteter att utforska.

En härlig ölprovning med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär blir du erbjuden en upplevelse fylld av doft, smak och känsel. Med hjälp av människans fem sinnen strävar vi alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet.

Varmt välkommen till en unik upplevelse och underhållande ölprovning!

 

Pris: 399 kr/person

Tid: 1,5 – 2timmar

Plats: Västra hamnen, Malmö

 

Mer om ölprovning i Malmö

Öl är en av världens äldsta och mest klassiska dryck! Människan har jäst och bryggt öl lika länge som man har bakat bröd. Redan så tidigt som för 7 000 år sedan drack man denna mytomspunna dryck i Babylonien. Idag är intresset för öl otroligt starkt och kreativa mikrobryggerier experimenterar sig fram och skapar nya ölstilar var dag. På denna ölprovning blandas dåtid med nutid i ett försök att ge en helhetsbild om den spännande och snabbt växande världen av öl.

På den här provningen får du smaka på olika goda öler tillsammans med noga valda tilltugg, så som choklad, ost och även lakrits. Alla kombinationer har en egen påverkan på ölets smak. Du får också många tips på hur du kan fortsätta lära dig mer om denna värld av smaker även på egen hand.

Ölprovningen pågår i ca 1,5 – 2 timmar. En kunnig ölmästare är redo att guida dig genom denna smakrika resa i en mysig lokal vid Västra hamnen intill Öresund som skiljer oss från Danmark.

Vad du kan förvänta dig

En roliga ölprovning för alla intresserade!

Professionell och personlig ölmästare

Fem goda öler med passande smakbitar

Boka här
Taggar:DryckesprovningFöretagsaktiviteterHöjdpunktMalmöMöhippaÖlprovningSkåneSvensexa

Information

Adress: Se bokning

Pris: 399 kr

Vad vill du göra?

Datum