Spa + middag + övernattning på Welcome Hotel

Njut av spa, middag och övernattning tillsammans med någon du tycker om på härliga Welcome Hotel Barkarby. Här finner ni ro, komfort och tid att umgås med varandra. Hotellet är helt nyrenoverat under 2016 och vi erbjuder ett stilrent och prisvänligt boendealternativ under din Stockholmsvistelse. Welcome SPA öppnade i januari 2019 och här kan ni njuta av en uppvärmd utomhuspool, jacuzzi, ång- och torrbastu, kallbad och loungeytor.

Pris: 2770 kr för två personer

Denna upplevelse köps som ett presentkort som du själv kan använda, eller ge till någon speciell för en minnesvärd upplevelse.

Spa och middag hos Welcome Hotel

Welcome SPA

Under er vistelse har ni tillträde till SPA-avdelningen under tre timmar. Här får ni tid att koppla av i vårt relaxområde, med en skön badrock och tofflor. Njut av den 35 gradiga utomhuspoolen, en värmande jacuzzi, ång- eller torrbastu samt ett kallbad för den modige! I samarbete med Sparadiset finns även behandlingar med både singel -och duorum. På Welcome säger vi: ”Relax, Refresh, Recharge”.

Welcome Hotel Barkarby

Er vistelse njuter ni av i något av våra Superior rum, som alltid är utrustade med gratis Wi-Fi, LCD-TV, noga utvalda sänglinnen samt moderna badrum med regndusch. Till kvällen väntar er en smaklig tvårättersmiddag på Bistro Welcome. Här serveras en säsongsanpassad meny med både traditionella och moderna influenser i en avslappnad miljö. Vakna upp på morgonen och njut av den fantastiska hotellfrukosten.

Tillgänglighet

Welcome Hotel Barkarby erbjuder fri parkering och gångavstånd till pendeltåget, som tar er in till Stockholm city på 15 minuter. Ni kan också ta en runda på Stockholm Quality Outlet med över 50 märkesbutiker, endast ett stenkast från hotellet.

Upplev en mysig och avkopplande övernattning på Welcome Hotel Barkarby, tillsammans med någon du tycker om. Det kommer garanterat få er utvilade och kroppen kommer efter tiden ni tillbringar i vår spa-avdelning kännas som ny!

Vi hälsar er varmt välkomna till oss på Welcome Hotel Barkarby!

Boka här

Information

Adress: Järfälla

Pris: 2770 kr

Vad vill du göra?

Datum