Vad händer i Flen

Hitta event och trevliga aktiviteter i Flen som passar hela familjen och alla intressen.

Vad vill du göra?

Datum

Vad kan man göra i Flen?

Flen är en mindre kommun i Södermanland i Sverige. Här är några saker du kan göra i Flen:

Besök Lida Gård: Lida Gård är en vacker herrgård som ligger i natursköna omgivningar utanför Flen. Här kan du promenera i den vackra parken, besöka kaféet eller titta på utställningar.

Besök Flens Kyrka: Flens Kyrka är en vacker kyrka som har funnits sedan 1100-talet. Här kan du beundra den vackra arkitekturen och de gamla gravstenarna.

Vandra: Flen är omgivet av vacker natur, med både skogar och sjöar. Det finns flera vandringsleder att välja mellan, till exempel Kung Valdemars spår och Sörmlandsleden.

Besök museet Flen-Malmköping Järnväg: Flen-Malmköping Järnväg är en museumjärnväg som går mellan Flen och Malmköping. Här kan du åka med tåget och uppleva den gamla järnvägsatmosfären.

Fiska: Det finns flera sjöar och vattendrag i området som är bra för fiske. Du kan till exempel fiska i sjön Hjälmaren eller i Mälaren.

Sammanfattningsvis finns det flera saker att göra i Flen, både för den som är intresserad av kultur och historia, och för den som vill uppleva naturen.

Anordnar du event i Flen?

Har du ett eget företag som erbjuder liknande event och aktiviteter. Ta då chansen att synas hos oss. Mer info hittar du HÄR