Slädtur med övernattning

Slädtur med övernattning- Bli ett med naturen under en vistelse bland skog, sjöar och världens vackraste hundar. Under denna övernattning får ni varva avkoppling och god mat med hundslädestur och härlig vandring i vackra snölandskap. En lisa för själen!

Pris: Från 3500 kr för två

Varaktighet: 1 natt, 2 dagar

Plats: Sveg

Husky släde + övernattning

Om upplevelsen slädtur med övernattning

I de vackra trakterna runt Sveg får ni nu chansen att uppleva en övernattning utöver det vanliga. Här lär ni känna en flock underbara Siberian Husky-hundar och den första dagen går ni på en huskyvandring med fika.

Ni bjuds på en vällagad middag gjord på lokalproducerade och ekologiska råvaror och övernattar sedan i den mysiga stugan, som ligger inbäddad mellan skog och sjöar. Efter frukosten beger ni er iväg på en slädtur. Stående på en speciell tandemsläde susar ni fram bakom hundarna genom det vackra vinterlandskapet.

Detta ingår

  • Övernattning för två i en mysig stuga
  • Middag, frukost och fika ingår
  • Ni genomför en hundslädestur och vandring med Siberian Huskys

Bra att veta

Upplevelsen är för två personer. Det finns ingen åldersgräns. Tillgänglighet: November-april.

Välkommen till Sveg & Härjedalen

Sveg är en tätort i Härjedalen i Jämtland och är Sveriges högst belägna landskap med en vacker natur både under sommaren och vintern. Härjedalen är Sveriges minsta landskap sett till befolkningsmängd men är ändå stort till ytan.

Sveg har en flygplats, Härjedalen Sveg Airport, med dagliga förbindelser till Stockholm. Det är även enkelt att åka tåg hit från flera platser i Sverige. Järnvägen Inlandsbanan går genom Sveg och trafikeras under helgerna året runt med persontrafik till Östersund och Mora. Under sommarmånaderna trafikeras Inlandsbanan dagligen med passagerartrafik. Länstrafiken i Jämtland kör dagligen bussar mot Mora och Östersund, bussbolaget Härjedalingen bedriver trafik till och från Stockholm.

Mer om Härjedalen

Det finns mycket spännande att se och upptäcka i Härjedalen. Här hittar du aktiviteter som bland annat skidåkning, hundspannsturer, huskyvandring, fjällvandringar och vilda skoterturer. Här finns det mycket för barnfamiljen att hitta på, som till exempel Härjedalens största lekland. Du kan också hyra en kanot, fjällvandra eller cykla i idylliska Vemdalen med sina många aktiviteter året om. I Sveg hittar du dessutom Kulturcentrum Mankell, med en utställning om Henning Mankell och flera av hans originalmanus.

På grund av landskapets läge är vädret perfekt för skidåkning på vintern och fjällvandringar eller andra aktiviteter under resten av året. Förutom Sveg finns det många andra orter att välja mellan och det alla har gemensamt är att de bjuder på en idyllisk fjällnatur som alltid är lika härlig att besöka. I Härjedalen får du helt enkelt uppleva ett fantastiskt naturäventyr med både både avslappning och underhållning för alla åldrar!

Boka här
Taggar:Alla hjärtans dagDjur & naturHundspannJämtlandNaturupplevelserNaturweekendSvegSverigeUpplevelse.comUpplevelsepresenterUtomhusaktiviteterVinter

Information

Adress: Se bokning

Pris: 3500 kr

Vad vill du göra?

Datum