Övernattning och spa på Grand Hotel Saltsjöbaden

Checka ut från vardagsstressen och ta in på vackra Grand Hotel Saltsjöbaden. Här väntar garanterad avkoppling för två i vacker skärgårdsmiljö med mousserande vin, inträde till spa, övernattning i dubbelrum och frukostbuffé.

Detta ingår

  • Övernattning i härlig skärgårdsmiljö
  • Varsitt glas mousserande
  • Inträde till Grand Spa
  • Frukostbuffé

Pris: 2495 kr

Detta kan du se fram emot hos Grand Hotel Saltsjöbaden

Hotellet ligger vackert beläget där land möter hav med utsikt över Baggensfjärden. Det är en idealisk plats att koppla och njuta av livet! I denna upplevelse anländer ni till hotellet och skålar i ett varsitt glas mousserande samtidigt som ni tar in den vackra omgivningen. Njut av en promenad i naturen om ni känner för det innan ni besöker hotellet spaavdelning. Där har ni bland annat tillgång till bubbelpool samt ång- och torrbastu. Middag ingår inte men det går fint att boka in er på hotellets restaurang om ni önskar. Efter av skön sömn vaknar ni upp till en magisk frukostbuffé.

Natt + spa Grand hotel Saltsjöbaden

Bra att veta inför besöket

Du och ditt sällskap är välkomna alla dagar under året beroende på hotellets tillgänglighet. Tänk på att tider i spa samt restaurang förbokas och att hotellet vissa dagar kan ha hög beläggning. Ett tips är att förboka önskade tider så tidigt som möjligt så ni får besöka spa och restaurang när ni önskar.

Lån av badrockar och handduk ingår men ni behöver ta med egna badkläder till spaavdelningen.

Mer om Grand Hotel Saltsjöbaden

Hotellet har anor tillbaka till 1893 då det invigdes med en kunglig salut. Dåvarande kung Oscar II hade beordrat HELA den svenska flottan att lägga till utanför det nya hotellet för att skjuta salut och officiellt inviga hotellet. Kungen beställde även två värdefulla vaser av porslin och guld med porträtt av honom samt drottning Sofia till hotellet. Vaserna finns kvar än idag och du kan se dem i receptionen.

Under åren har kungligheter och hollywoodstjärnor bott på hotellet. Här har även fredsförhandlingar under krigstider hållits och statsöverhuvuden har arrangerat sina konferenser på hotellet.

Du har säkert även sett hotellet i diverse filmer och serier.

Grand Hotel Saltsjöbaden

Boka här
Taggar:Grand Hotel SaltsjöbadenLyxhotellMors dagRomantikRomantisk weekendSaltsjöbadenSpaSpahotellSpaweekendStockholmUpplevelsepresenterWeekend

Information

Adress: Saltsjöbaden

Pris: 2495 kr

Vad vill du göra?

Datum