Presentkort på övernattning i igloo

Ta med dig någon du tycker om och upplev en härlig natt tillsammans i en igloo i Åre. Att bo i igloo är vardag för många i världen, och nu får ni möjlighet att prova en av de naturligaste boendeformerna som finns. Utanför är kylan bitande, men innanför de tjocka snöväggarna är mysighetsgraden hög.

Pris: 3300 kr/två personer

Tillgänglighet: Januari-April (med reservation för ändring på grund av vädret)

Övernatta i igloo i Åre

Höjdpunkter

– En övernattning för två i igloo med 2 bäddar

– Sov i en varm och skön sovsäck anpassad för polarkyla

– Smakrik och mustig gulaschsoppa till middag och frukost

Övernatta i Igloo

Upplevelsen börjar i det vackra snölandskapet med varm dryck och en passande gulaschmiddag. När ni är redo att somna för natten väntar en säng gjord av snö och is, täckt med fällar. Ni kryper sedan ner i varsin varm, härlig sovsäck som är speciellt anpassad för polarkyla, och låter naturen vagga er till sömns. Nästa morgon startar ni dagen med en värmande kopp före frukost.

Tillgänglighet Åre

Det är lätt att ta sig till och från Åre. Här finns det en tågstation mitt i byn, närmaste flygplats ligger mindre än en timme bort och ytterligare en internationell flygplats med gott om flighter knappt två timmar bort. När du väl är här hittar du det mesta inom gångavstånd. Bussar, hyrbilar och taxi bokar du enkelt året runt.

Att göra i Åre

I Åre finns massor av olika aktiviteter för både barnfamiljer, för den mer aktive och för den som söker utmaning och adrenalin. Förutom skidåkning, cykling och fiske, så bjuder den vackra naturen och åredalens rika historia och kultur på minnesvärda upplevelser. I Åre by så kan du varva ner efter en dag på fjället med lite shopping och mat i byns rika utbud av restauranger och butiker.

Vanliga frågor om igloo-upplevelsen

Vad innebär en övernattning i igloo?
En övernattning i igloo ger er möjlighet att prova på en av de naturligaste boendeformerna som finns. Ni får bo i en igloo med tjocka snöväggar och uppleva en hög grad av mysighet och intimitet, samtidigt som ni skyddas från den bitande kylan utanför.

Vad ingår i igloo-upplevelsen?
I igloo-upplevelsen ingår en övernattning för två personer i igloo med 2 bäddar. Ni kommer att sova i varma och bekväma sovsäckar som är speciellt anpassade för polarkyla. Dessutom ingår en smakrik och mustig gulaschsoppa till middag och frukost.

Finns det några specifika krav för deltagande?
Upplevelsen är för två personer och öppen för alla åldrar. Det finns inga specifika krav för deltagande, men det är viktigt att vara förberedd på att bo i ett kallt och snörikt miljö.

När är igloo-upplevelsen tillgänglig?
Igloo-upplevelsen är vanligtvis tillgänglig från januari till april. Det är viktigt att notera att tillgängligheten kan vara föremål för ändringar beroende på väderförhållanden. Kontakta arrangören för att få information om specifika datum och tillgänglighet.

Hur lång tid varar övernattningen i igloo?
Övernattningen i igloo varar en natt. Ni kommer att checka in på kvällen och checka ut nästa morgon efter frukost.

Vad kan jag förvänta mig under igloo-upplevelsen?
Under igloo-upplevelsen kommer ni att njuta av den vackra snömiljön och ta emot en varm dryck vid ankomst. Ni kommer att avnjuta en smakrik gulaschsoppa till middag och ha möjlighet att koppla av och sova i igloons varma och mysiga sovsäckar. Nästa morgon får ni en värmande kopp dryck innan frukosten.

Finns det några sanitära anläggningar eller faciliteter tillgängliga?
Det kan finnas sanitära anläggningar och faciliteter tillgängliga i närheten av igloon, beroende på arrangörens plan och plats. Kontakta arrangören för att få information om tillgängliga faciliteter.

Hur hålls igloon varm under övernattningen?
Igloon kan vara relativt varm tack vare de tjocka snöväggarna som fungerar som isolering. Dessutom används speciellt anpassade sovsäckar för att hålla er varma och bekväma under natten.

Boka här

Information

Adress: Se bokning

Pris: 3300 kr

Vad vill du göra?

Datum