Övernatta i igloo i Åre

Ta med dig någon du tycker om och upplev en härlig natt tillsammans i en igloo i Åre. Att bo i igloo är vardag för många i världen, och nu får ni möjlighet att prova en av de naturligaste boendeformerna som finns. Utanför är kylan bitande, men innanför de tjocka snöväggarna är mysighetsgraden hög.

Pris: 3300 kr/två personer

Tillgänglighet: Januari-April (med reservation för ändring på grund av vädret)

Detta ingår

  • En övernattning för två i igloo med 2 bäddar
  • Sov i en varm och skön sovsäck anpassad för polarkyla
  • Smakrik och mustig gulaschsoppa till middag och frukost

Övernatta i igloo i Åre

Övernatta i Igloo

Upplevelsen börjar i det vackra snölandskapet med varm dryck och en passande gulaschmiddag. När ni är redo att somna för natten väntar en säng gjord av snö och is, täckt med fällar. Ni kryper sedan ner i varsin varm, härlig sovsäck som är speciellt anpassad för polarkyla, och låter naturen vagga er till sömns. Nästa morgon startar ni dagen med en värmande kopp före frukost.

Tillgänglighet Åre

Det är lätt att ta sig till och från Åre. Här finns det en tågstation mitt i byn, närmaste flygplats ligger mindre än en timme bort och ytterligare en internationell flygplats med gott om flighter knappt två timmar bort. När du väl är här hittar du det mesta inom gångavstånd. Bussar, hyrbilar och taxi bokar du enkelt året runt.

Att göra i Åre

I Åre finns massor av olika aktiviteter för både barnfamiljer, för den mer aktive och för den som söker utmaning och adrenalin. Förutom skidåkning, cykling och fiske, så bjuder den vackra naturen och åredalens rika historia och kultur på minnesvärda upplevelser. I Åre by så kan du varva ner efter en dag på fjället med lite shopping och mat i byns rika utbud av restauranger och butiker.

Det här kommer bli en minnesvärd och spännande upplevelse!

Boka här
Taggar:ÅreJämtlandNaturupplevelserNaturweekendRomantikRomantisk weekendSverigeUpplevelse.comUpplevelsepresenterVinterWeekend

Information

Adress: Se bokning

Pris: 3300 kr

Vad vill du göra?

Datum