Konserter i Sverige

Här har vi sammanställt massor av musikevent som händer framöver.Vad vill du göra?

Datum

Var kan man se konserter i Sverige?

Det finns många platser i Sverige där man kan se konserter, allt från små klubbar till stora arenor. Här är några exempel på platser där man kan se konserter i Sverige:

Avicii Arena – En stor arena i Stockholm som har plats för upp till 16 000 besökare. Många stora artister har uppträtt här, inklusive Beyoncé, Madonna och Ed Sheeran.

Friends Arena – En annan stor arena i Stockholm som har plats för upp till 75 000 besökare. Friends Arena är en populär plats för konserter, sportevenemang och andra stora evenemang.

Gröna Lund – En nöjespark i Stockholm som har en scen för utomhuskonserter. Under sommaren hålls det regelbundet konserter på Gröna Lund med både svenska och internationella artister.

Liseberg – En nöjespark i Göteborg som också har en scen för utomhuskonserter. Precis som på Gröna Lund hålls det regelbundet konserter på Liseberg under sommaren.

Debaser – En populär musikklubb med flera platser runt om i Sverige, inklusive i Stockholm, Malmö och Göteborg. Debaser är en plats där man kan se både svenska och internationella artister uppträda på en intim scen.

Det finns såklart många fler platser i Sverige där man kan se konserter, inklusive mindre klubbar och scener runt om i landet.

Arrangerar du konserter?

Då ska du skapa ett företagskonto och börja publicera allt spännande ditt företag arrangerar. Du skapar enkelt och gratis ett konto HÄR