Lärorik ölprovning i Västerås

Lärorik ölprovning i Västerås

Häng med på en lärorik ölprovning på det moderna Steam Hotel i Västerås och låt dig inspireras! Vid kvällens slut kommer du att ha all kunskap som behövs för att fortsätta din smakresa på egen hand.

Öl kommer rankas högt på listan över de populäraste dryckerna i världen. Endast vatten och te hamnar över öl i pouläritet. Idag finns det gott om bryggerier som inte bara levererar klassiska öl med bra kvalitet. Det experimenteras med både smaker och tillvägagångssätt för att tillverka nya spännande smaker och varianter. Det kan kännas svårt att veta i vilken ände man skall börja när det kommer till att utforska ölets spännande värld. Men en provning är en god start för att sedan fortsätta på egen hand.

Vår kunniga ölmästare väljer ut ett antal öler för dig att prova på tillsammans med goda tillbehör som bland annat ost eller lakrits. Vi erbjuder också olika teman under året där du kan prova allt från rena IPA-öler och surölssorter till att dricka öl i totalt mörker – en utmaning för alla sinnen!

Oavsett var ditt intresse ligger så är du välkommen till oss på en riktig upptäcktsfärd i härligt sällskap! Våra ölprovningar pågår i ca 1,5 – 2 timmar och är den perfekta aktiviteten för dig som är sugen på att hitta på något extra en en vardag efter jobbet eller för att fira in helgen!
Pris: ca 400-500 kr / person
Varmt välkommen på lärorik ölprovning i Västerås
Boka här
Taggar:DryckesprovningHöjdpunktÖlÖlprovningVästeråsVästmanland

Information

Adress: Västerås

Pris: 399 kr

Vad vill du göra?

Datum