Kör världens snabbaste bil i Göteborg

Älskar du fart, bilar och letar adrenalinkickar? Ta då plats i förarsätet på världens snabbaste bil. Upplev den otroliga känslan av att köra en supersportbil i Göteborg. Det är en maxad körupplevelse för alla som har ett bultande hjärta för bilar, eller bara älskar att känns adrenalinet pumpa.

Mer om världens snabbaste bil

Upplevelsen börjar med att du möter upp instruktören, som även är en professionell racingförare i Göteborgs utkant. Där får du en genomgång av bilen och sträckan för dagen. Välj mellan 8 km, 15 km eller 30 km. Sedan är det din tur att sätta dig till rätta i förarstolen och vrida om nyckeln till den 700 hästkrafter mäktiga bilen. Ta tag i ratten och rulla ut på vägen för att uppleva bilens höga prestanda. En Porsche 911 Turbo S gör dig aldrig besviken. Att köra världens snabbaste bil på Göteborgs gator är en perfekt present för alla som andas, lever och drömmer om bilar.

Boka här
Taggar:AktiviteterAlla hjärtans dagBilarBröllopspresentFars dagFödelsedagspresentFöretagsaktiviteterGöteborgJulklapparMöhippaMors dagMotorMotorsportRomantisk presentSnabba bilarSportSportaktiviteterSportbilStudentpresentSvensexaUpplevelsepresenterUpplevelserVästkustenVästra Götaland

Information

Boka: Upplevelse | Boka här | happy-day.se

Pris: fr. 1095 kr

Vad vill du göra?

Datum