Jolly AW – Uppsala

Välkommen på nytt och kul AW-koncept i Uppsala med god mat, härliga stämning och kreativa dryckupplevelser! Under AW’n besöker du tre krogar i stan som har tagit fram något gott från köket som de vill imponera. Din uppgift är att njuta av nya krogar, nya smaker och gott sällskap och det svåraste beslutet under kvällen blir om du ska ta en hantverksöl, bubbel, drink eller alkoholfritt till maten.
Jolly AW (2)

Vad händer under afterworken?

Under afterworken besöker du tre trendiga barer i Uppsala där du kan beställa fräscha drinkar, god hantverksöl eller kanske ett glas bubbel.

Till drycken serveras en utvald favorit från varje ställes kök som blir ett perfekt tilltugg till drycken.

Pris: 285 kr / person

Plats: Olika krogar i Uppsala

Tid: 17.00-20.00

Biljetter säljs av Vad händer i Sverige / GUGO.

TIPS!
Denna upplevelse går även att boka som företag eller större grupp som vill ha en egen smakrik AW. Klicka på ”Vill du ha ett privat evenemang” så hjälper vi dig skapa en trevligt event.

Aktuella datum & bokning


Vanliga frågor

Vad ingår i priset?
I priset ingår all mat på alla krogar under kvällen. Dryck köper du till på plats. Tips är att fråga vilken dryck som passar bra till maten.

Efter ditt köp kommer du få en bekräftelse på din bokning. 3-4 dagar innan eventet får du en digital biljett med info om alla krogar du ska besöka samt var ni börjar. Om du har frågor om bokningen kan du alltid kontakta oss på hjalp@gugo.se

Observera att bokningen stänger tre dag innan eventet börjar.

Vilken mat serveras?

Varje krog har förberett ett smakprov av det bästa från sin meny. Kocken brukar ofta vara kreativ och vilja servera något utöver det vanliga.

Finns det vegetariska alternativ?

Ja, när du bokar anmäler du hur många i ditt sällskap som är vegetarianer.

Hur fungerar det om man har önskemål om kost?

Tyvärr har inte krogarna möjlighet att anpassa maten efter varje gäst, däremot finns det möjlighet att få vegetariska alternativ.

Ingår dryck?

Nej, men du kan köpa till på varje ställe. Krogen kan även rekommendera dryck till maten som serveras och det är vanligt att de har ett bra erbjudande under eventet.

Hur länge håller eventet på?

Eventet startar kl 17.00 och håller på till kl 20.00.

Hur hittar jag min biljett?

Biljetten skickas digitalt till din mail ca en vecka innan eventet. På biljetten hittar du all info om krogarna ni besöker. Krogarna har även fått en gästlista med ditt namn och sällskap så de checkar av dig när du kommer.

Om du inte hittar du biljett så kolla i din skräppost så den inte hamnat där. Annars kan du alltid maila hjalp@gugo.se så hjälper vi dig.

Kan man boka ett eget Jolly AW?

Absolut! Om du exempelvis representerar ett företag eller planerar ett större event så kan vi skräddarsy ett eget Jolly AW bara för er. Klicka på ”Vill du ha ett privat evenemang” i bokningsrutan och fyll i formuläret så hjälper vi dig.

Kan man köpa Jolly AW som presentkort?

Ja, Jolly AW är en perfekt present att ge! Klicka på ”köp som present” och följ instruktionerna. Du kan även skriva ett meddelande till den du som tar emot presenten och du väljer om du vill köpa ett presentkort till ett specifikt event eller till hela vårt utbud av event och upplevelser.

Publicera ditt event hos oss

Här kan du läsa om hur det kan medverka på Vad händer i Sverige.

Boka här
Jolly AW – Uppsala

Information

Adress: Uppsala

Pris: 285 kr

Varaktighet: 17.00-20.00

Datum:
  • 22 november 2024 - 17:00
  • 17 januari 2025 - 17:00
  • 21 mars 2025 - 17:00
  • 23 maj 2025 - 17:00

Vad vill du göra?

Datum
Ad debug output

The ad is not displayed on the page

current post: Jolly AW - Uppsala, ID: 84225

Ad: Leadgen popup Stockholm (84351)
Placement: PopUp and Layer Ads (popup-and-layer-ads)

Display Conditions
url parameters
Adwp_the_query
Array ( [type] => request_uri [operator] => match [value] => /husmanskost-i-stockholm-2/ ) Array ( [post] => Array ( [id] => 84225 [author] => 2 [post_type] => post ) [wp_the_query] => Array ( [term_id] => [taxonomy] => [is_main_query] => 1 [is_rest_api] => [page] => 1 [numpages] => 1 [is_archive] => [is_search] => [is_home] => [is_404] => [is_attachment] => [is_singular] => 1 [is_front_page] => [is_feed] => ) )




Find solutions in the manual