Joost Klein: Europapa Tour

Joost Klein, som tidigare representerade Nederländerna i Eurovision Song Contest, är nu redo att förtrolla den svenska publiken med sin turné ”Europapa Tour”. Låten ”Europapa”, en rörande hyllning till hans far, visar att drömmar kan bli verklighet och att historier kan berättas utan gränser. Med en unik blandning av nostalgi, melankoli och glädje, levererar Joost poetiska texter och fångande beats som har gjort honom till en internationell sensation.

En legendarisk liveartist

Joost Klein har gjort sig känd för sina legendariska liveframträdanden på festivaler som Lowlands, Pinkpop och Pukkelpop. I november förra året uppträdde han inför två utsålda hus på Amsterdams AFAS Live, med en kapacitet på 6 000 personer per konsert. Hans insatser har inte gått obemärkta förbi, och nyligen vann han den prestigefyllda Popprijs 2023, som ges till den artist eller det band som haft störst inflytande på holländsk popmusik det året.

Internationell succé

Joosts popularitet sträcker sig långt utanför Nederländernas gränser. I Belgien spelade han för en utsåld Lotto Arena i Antwerpen. Förra sommaren hade han en nummer ett-hit i Tyskland med låten ”Friesenjung”, som har strömmats över 100 miljoner gånger världen över och vann priset för ”Bästa Låt” vid Tysklands 1LIVE Krone radiopris. Hans musik spelas flitigt på radio och hans fanskara växer i länder som Schweiz, Österrike, Sverige, Storbritannien, Polen, Italien och Ukraina.

Framtida turnéer

Joosts första europeiska turné i februari 2024, som besökte Tyskland, Schweiz och Österrike, sålde slut snabbt. Nu ser han fram emot att ta med sin större show på vägarna igen för en ännu större turné 2025!

Datum & Pris

När: Den 27 februari 2025 19:30

Var: Fållan, Johanneshov

Pris: 435 kr.

Praktisk information

Åldersgräns: 13 år

Missar inte chansen att uppleva Joost Klein live och se honom förtrolla publiken med sin unika blandning av musik och poesi. Välkomna till en oförglömlig kväll!

Publicera ditt event hos oss

Här kan du läsa om hur det kan medverka på Vad händer i Sverige.

Boka här
Joost Klein: Europapa Tour

Information

Plats: Fållan

Adress: Fållan 3, Johanneshov

Pris: 435 kr

Datum:
  • 27 februari 2025 - 19:30

Vad vill du göra?

Datum