Ron Pope på Debaser Strand

Ron Pope, den platinum-säljande artisten som först fångade världens uppmärksamhet med den virala hiten ”A Drop in the Ocean,” har sedan dess tagit sin musikaliska karriär till nya höjder. Från sin start som en hängiven New Yorker har Pope flyttat till Nashville, där han blivit en centralgestalt inom Americana, roots och country-genrerna.

Ny musik:

Hans senaste album, Inside Voices, släppt förra året, är ett personligt och gripande verk som har förstärkt hans ställning som en av de mest intressanta och genuina rösterna inom genren. Detta album visar på hans utveckling och djupare konstnärliga uttryck, och ger en glimt av varför hans musik fortsätter att beröra så många.

Varför du ska gå:

Missade du hans tidigare framträdanden eller är du redan en långvarig fan? Detta är din chans att uppleva Ron Pope live och höra både hans mest älskade låtar och nya verk från Inside Voices. Det blir en kväll fylld med känslomässig musik och starka framträdanden i två av Sveriges mest intima musikscener.

Datum & Priser

När: Den 25 januari 2025 19:00

Var: Debaser Strand, Stockholm

Pris: 405 SEK

Åldersgräns: 18+

Förbered dig för en kväll med fantastisk musik och en artist som verkligen kan förmedla känslor genom sina låtar. Se Ron Pope uppträda i Stockholm och bli en del av hans musikaliska resa.

Publicera ditt event hos oss

Här kan du läsa om hur det kan medverka på Vad händer i Sverige.

Boka här
Ron Pope på Debaser Strand

Information

Plats: Debaser Strand

Adress: Hornstulls strand 4, Stockholm

Pris: 365 kr

Datum:
  • 25 januari 2025 - 19:00

Vad vill du göra?

Datum