Vintersong – en nordisk julkonsert

Upplev en av årets mest stämningsfulla julkonserter där svensk och norsk folkmusik möts i en gemensam skandinavisk vinterstämning. Den hyllade svenska duon Hazelius Hedin, med Esbjörn Hazelius och Johan Hedin, förenas med norska Sigrid Moldestad. Tillsammans skapar de en magisk kväll fylld med vintervisor och julsånger, både traditionella och nyskapande, som värmer själen i vintermörkret.

Datum & Pris

När: Den 18 december 2024 / 19:00

Var: Lunds Stadsteater, Lund

Pris: 280 SEK

Vad du kan förvänta dig:

Unik musikalisk upplevelse: Kombinationen av hardingfela, nyckelharpa, cittern och sång tar dig med på en resa genom den nordiska folkmusiktraditionen.

Personliga möten: Låtarna är fyllda med känslor och historier som berör på djupet, framförda med en intensitet och närvaro som gör varje framträdande unikt.

Julstämning: Konserten bjuder på en blandning av vintervisor och julsånger, både från traditionen och med en modern touch, vilket skapar en varm och hjärtlig atmosfär.

Medverkande:

Sigrid Moldestad: En av Norges mest älskade folkmusiker, känd för sin förmåga att förmedla starka känslor genom musik.

Esbjörn Hazelius & Johan Hedin: Bland Sveriges främsta folkmusikstjärnor, med ett samspel och en musikalisk skicklighet som imponerar och inspirerar.

Support:

Kvällen inleds med en konsert av Folk- och världsmusikstudenterna vid Musikhögskolan i Malmö, vilket ger en extra dimension till evenemanget.

En kväll fylld av musik, värme och gemenskap.

Publicera ditt event hos oss

Här kan du läsa om hur det kan medverka på Vad händer i Sverige.

Boka här
Vintersong – en nordisk julkonsert

Information

Plats: Lunds Stadsteater

Adress: Kiliansgatan 13, Lund

Pris: 280 kr

Datum:
  • 18 december 2024 - 19:00

Vad vill du göra?

Datum