PARANORMAL

Anthony Charles Heads, Sveriges främste paranormala illusionist, bjuder in till en magisk kväll där oförklarliga händelser, övernaturliga illusioner och fängslande berättelser tar plats. Publiken får inte bara bevittna det ”paranormala” utan även delta i upplevelserna. Ingen show är den andra lik, allt sker live och utan förberedelser, vilket garanterar en unik och oförglömlig upplevelse.

Eventdetaljer:

När: Den 2 november 2024 19:00

Var: Slottsbiografen, Uppsala

Pris: 360 SEK

Längd: Ca 90 min (ingen paus)

Åldersgräns: 15 år

Språk: Svenska (Göteborg på engelska)

Under denna häpnadsväckande föreställning kommer du att se, höra och uppleva saker som utmanar din verklighetsuppfattning. Anthony använder sina färdigheter i mentalism, tankeläsning och psykologisk manipulering för att skapa en atmosfär av mystik och spänning. Hans förmåga att kombinera humor och skräck i en intim och interaktiv show gör att du kommer lämna teatern med både gåshud och ett leende på läpparna.

Lagom till hösten och Halloween är PARANORMAL den perfekta kvällen för alla som älskar att bli skrämda och fascinerade. Föreställningen lovar mycket diskussion och spekulationer efteråt, när du och dina vänner försöker förstå vad som just har hänt. Missa inte chansen att ifrågasätta verkligheten och uppleva det paranormala med Anthony Charles Heads!

Om Anthony Charles Heads:

Med över 10 års erfarenhet inom mentalism och psykologisk manipulering, skapar Anthony magiska stunder med tankeläsning, hypnos och övernaturlig underhållning. Han är också en eftertraktad konsult inom scen- och teaterproduktion.

Recensioner:

  • “Grymt!” – Camilla Läckberg
  • “Får du se honom uppträda är du en av de lyckliga!” – Henrik Fexeus
  • “Topp betyg!” – STAR FM

Publicera ditt event hos oss

Här kan du läsa om hur det kan medverka på Vad händer i Sverige.

Boka här
PARANORMAL

Information

Plats: Slottsbiografen

Adress: Nedre Slottsgatan 6B, Uppsala

Pris: 360 kr

Datum:
  • 2 november 2024 - 19:00

Vad vill du göra?

Datum