Monster Jam 2025

Monster Jam® – världens största motorsportupplevelse för hela familjen, är tillbaka i Stockholm! Upplev fantastiska trick, spektakulär racing och galna stunts som kommer att lämna dig andlös. De ikoniska monstertruckarna som Grave Digger® och Megalodon® visar sin kraft och skicklighet på arenan, och du får även njuta av en spännande freestyle motocross (FMX) uppvisning. Detta är en fullspäckad dag med fartfyllda aktiviteter och underhållning för alla åldrar.

Datum & pris

När: Den 8 februari 2025

Var: Strawberry Arena, Stockholm

Pris: 170 – 940 SEK

Före showen kan du delta i Monster Jam Pit Party! Här får du en exklusiv chans att se de imponerande monstertruckarna på nära håll, träffa förarna, ta bilder och njuta av familjevänliga aktiviteter. Med ett Pit Pass kan du komma in på banan, se truckarna, träffa förarna, få autografer och ta foton.

När du köper din showbiljett, passa på att köpa till en Pit Party-biljett. Observera att Pit Party-biljetten endast är giltig tillsammans med en showbiljett till Monster Jam 2025.

Viktig information

Biljetter: Fotografera inte din biljett med QR-koden synlig. Biljettens QR-kod kan endast användas för inpassering en gång.

Väskförbud: Inga väskor tillåtna (inklusive mindre väskor, påsar och kassar). Medicinska undantag kan beviljas med läkarintyg. Paraplyer, flaskor, systemkameror, mat och dryck får inte tas in i arenan.

Barn och familjer

Barnpriser finns för barn 2-16 år inom alla priskategorier. Barn under 2 år sitter i målsmans knä och behöver ingen biljett. På grund av den höga ljudvolymen rekommenderas hörselskydd för alla, även vuxna.

Tider och program

Pit Party

  • 11.00: Entré Pit Party öppnar (Gate 1)
  • 13.00: Pit Party stänger

Monster Jam show:

  • 15.00: Showen startar

Observera att tiderna kan ändras. För uppdaterad information, besök strawberryarena.se.

Boka dina biljetter nu och förbered dig på en actionfylld dag med Monster Jam i Stockholm!

Publicera ditt event hos oss

Här kan du läsa om hur det kan medverka på Vad händer i Sverige.

Boka här
Monster Jam 2025

Information

Plats: Strawberry Arena

Adress: Strawberry Arena

Pris: 150 - 1150 kr

Datum:
  • 8 februari 2025 - 15:00

Vad vill du göra?

Datum