Musikal möter cirkus i nya konceptet Dreamland

Musikal möter cirkus i nya konceptet Dreamland

Musikal möter cirkus i nya konceptet Dreamland

Sveriges största producenter av familjemusikaler, Dröse & Norberg, lanserar ett nytt och helt unikt underhållningskoncept. “Dreamland” erbjuder musikaler i cirkusmiljö och i höst är det premiär på Gärdet i Stockholm, då kulturentreprenörernas senaste musikal “Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical” spelas i en helt ny miljö – ett riktigt cirkustält.

Musikal i cirkusmiljö

I tre decennier har Dröse & Norberg varit ledande producenter av familjemusikaler. Nu lanserar man, som första aktör i Sverige, ett helt nytt koncept – musikaler i cirkusmiljö. Konceptet “Dreamland” erbjuder publiken en helt ny upplevelse, samtidigt som man tillgängliggör underhållning för en bredare publik, genom bland annat billigare biljettpriser. Förvärvet av cirkustältet, som tar en sittande publik på 1100 personer, innebär också att Dröse & Norberg får helt eget inflytande över sin arena.

– Enbart tältet i sig är en magisk värld så vi vill ta vara på möjligheten att skapa något unikt och samtidigt förvalta den gamla cirkustraditionen men med nytt innehåll. Istället för akrobater i taket och travande elefanter så fyller vi hela tältet med sagor, magi och musik. Det kommer att bli ett fantastiskt tillskott till vårt redan existerande utbud, säger Anna Norberg, producent Dröse & Norberg.

En helt ny värld

Den 21 september har “Dreamland” premiär med Dröse & Norbergs senaste föreställning “Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical”, på Gärdet i Stockholm. Robert Dröse är i full fart med att anpassa produktionen för sin nya arena.

– Det är en helt ny värld. Snart kan jag äntligen bocka av cirkus-turné från min bucketlist!

Information och biljetter

Datum: 21-29 september
Plats: Cirkusplatsen, Gärdet
Pris: fr 445kr
Föreställningens längd: 2h och 15min inkl paus

Biljetter hittar du här.

Få tips på de bästa eventen i Stockholm

I våra mailutskick har vi sammanställt massor av kul som händer i Stockholm. Bland annat kan du se fram emot:

– Ta del av exklusiva erbjudanden från restauranger, hotell och upplevelser.

– Få förhandsinformation när nya roliga event händer.

– Få personliga tips baserat på dina intressen.

Du behöver bara fylla i din mail nedan för att komma igång!