Konserter & spelningar i Stockholm – här är höjdpunkterna du inte får missa

Konserter & spelningar i Stockholm – här är höjdpunkterna du inte får missa

Konserter i Stockholm du inte vill missa

Häng med i Stockholms musikliv. Vi har letat fram höjdpunkterna du kan se fram emot. Hitta din favoritartist eller favoritgenre.

Höjdpunkter bland konserterna i Stockholm

Vi har letat runt och hittat höjdpunkterna bland de uppkommande konserterna i Stockholm.

1. Noice jubileumskonsert

Den 30 mars 2025 kommer Cirkus i Stockholm att förvandlas till scenen för en unik och oförglömlig kväll när Noice firar sitt 50-årsjubileum. Denna ”one night only” show kommer att bli en spektakulär upplevelse fylld med alla bandets mest älskade hits, överraskningar och massor av feststämning. Kvällen kommer att bestå av två akter, där några mycket exklusiva gästartister kommer att sätta extra guldkant på firandet. Det här blir ett riktigt party och en kväll att minnas där ett av Sveriges mest legendariska band hyllas.

Här kan du läsa mer om Noice jubileumskonsert.

2. Jon Henrik Fjällgrens höstturné

Jon Henrik Fjällgren firar 10 år som artist i år och beger sig ut på en omfattande höstturné runt om i landets väl valda kyrkor. Det blir en magisk och musikalisk resa som är en hyllning till moder jord och vår natur. En stämningsfull och vacker konsert med högaktuellt budskap på Jon Henriks unika sätt. Totalt 15 orter runt om i landet får besök av Jon Henrik Fjällgren och den 22 november 2024 är det dags för Stockholm och Gustav Vasa kyrka.

Här kan du läsa mer om Jon Henriks turné.

3. Aurora på Fryshuset

Aurora är en artist som inte liknar någon annan. Inspirerad av nordisk mytologi och sitt egna sagolika universum, har hon förtjänat jämförelser med ikoner som Björk och Kate Bush. Nu är hon redo att presentera sitt fjärde album, What Happened To The Heart?, som lovar att bli en mer euforiskt dansant upplevelse. Missa därför inte chansen att se den norska superstjärnan Aurora live på Fryshuset den 28 april 2025!

Här kan du läsa mer om Auroras spelning på Fryshuset.

Arrangerar du roliga aktiviteter?

Du vet väl att det är superenkelt att dela dina event hos oss. Här kan du läsa mer.

Nya konserter

Vilken musik vill du lyssna på?

Vad vill du göra?

Datum

Mer om konserter i Stockholm

Varje vecka anordnas massor av större och mindre spelningar i Stockholm från både världskända och mindre kända artister. Med andra ord är det inte svårt att hitta spelningar på Stockholm scener, den stora utmaningen är att hålla koll på allt som händer.

Stockholm har fyra stora arenor i Friends Arena, Tele 2 Arena, Globen och Stockholm stadion och det är oftast på dessa arenor som världsartisterna uppträder när de kommer på besök. Men runtom staden finns massor av mindre scener som varje kväll i veckan anordnar spelningar och konserter.

Krogspelningar

Oavsett vilken musiksmak du har så kan du hitta något som passar dig. Många av barerna och scenerna hittar du i centrala Stockholm som Sveavägen i Stockholm City eller i Gamla Stan, så du kan lätt kombinera en spelning med en middag på en trevlig restaurang eller lätt kunna ta dig från hotellet eller jobbet för en afterwork + spelning.

Flera scener i Stockholm erbjuder även paket med middag + spelning / show som passar paret, familjen eller dig som föredrar att sitta och njuta av konserten snarare än att stå och hoppa till musiken. För att summera så finns det något för alla åldrar, alla intressen och alla behov.

Arrangerar du konserter eller spelningar?

Du ska du vara med och dela allt spännande som händer hos er via Vad händer i Sveriges företagskonto. Via företagskontot kan du publicera allt ni anordnar utan kostnad och har möjlighet att komma med i massor av guider som exempelvis denna. Skapa konto HÄR