Glamping i Stockholm – tips på event & inspiration

Glamping i Stockholm – tips på event & inspiration

Glamping i Stockholm

Nya glampingaktiviteter

Det finns tyvärr inga evenemang.

Vad vill du göra?

Datum

Vad är glamping?

Glamping är en kombination av ”glamour” och ”camping” och syftar på en lyxigare och mer bekväm form av camping. Istället för att bo i traditionella tält eller enkla campingstugor erbjuder glamping en mer exklusiv och upphöjd campingupplevelse med bekvämligheter och lyxiga faciliteter.

Typiskt sett erbjuder glamping boendealternativ som lyxiga tält, stugor, lodger, tipis eller glasigloos som är utrustade med bekväma sängar, värme, el, privat badrum och ibland även extra faciliteter som bubbelpool, terrass eller gourmetmåltider. Glampingplatser kan vara belägna i natursköna områden, som skogar, berg, stränder eller vid sjöar, vilket ger gästerna möjlighet att njuta av naturen utan att kompromissa med bekvämligheten.

Glamping har blivit populärt bland dem som vill uppleva det bästa av båda världarna: att vara nära naturen samtidigt som de njuter av lyx och komfort. Det är en perfekt alternativ för dem som inte är intresserade av att sätta upp sitt eget tält eller bo i enklare campingförhållanden, men ändå vill njuta av en utomhusupplevelse.

Arrangerar du event på Glamping?

Missa inte möjligheten att publicera dina turer och aktiviteter via Vad händer i Sveriges företagskonto (du kommer automatiskt med på Vad händer i Stockholm). Via företagskontot kan du gratis lägga upp dina aktiviteter. Skapa företagskonto  HÄR