Matlagningskurs med Zeina Mourtada

Maten från Mellanöstern är kanske världens mest smakrika. Nu har du chansen att lära dig denna exotiska matlagningskonst. Under sju videolektioner lär kocken Zeina Mourtada dig tillreda fantastiskt god och färgstark mat fylld med spännande smaker.

Pris: 299 kr för sju onlinelektioner

Viktig information: Vid köp av denna upplevelse får ni ett värdebevis från oss på Upplevelse.com. Mottagaren av värdebeviset måste sedan kontakta vår kundtjänst för att få koden till matlagningskursen.

Matlagningskurs med Zeina Mourtada

Lär dig laga mellanösterns goda och färgstarka mat

Grytor, röror, dolma, kebab, meze, ja det finns mycket underbart god mat från mellanöstern. Detta tar Zeina Mourtada fasta på och du kommer få lära dig att laga fantastisk och färgstark mat, som är fylld med spännande smaker så som persilja, saffran, pistaschnötter, chili, mynta och citron. Under denna kurs i samarbete med Köket.se. ger Zeina sina hemliga knep och de 37 bästa recepten för att lyckas med mat från Mellanöstern.

Kocken Zeina Mourtada

Zeina Mourtada föddes i Sierra Leone, har rötter från Libanon och är uppvuxen i Malmö och det har hon tagit med sig i sin matlagning. Hon driver en av Sveriges största matbloggar Zeinas Kitchen, där hon skriver om mat och recept från hela världen. Har givit ut kokböcker och medverkat som TV-kock i bland annat Nyhetsmorgon och Timjan, tupp & tårta. Hon har även tilldelats Matbloggspriset i kategorin Folkets val och vunnits Allt om Mats stora matpris. Sedan 2020 säljer hon flera egna produkter, så som hummus och muhammara, under sitt eget varumärke.

Ta chansen och lär dig mer om mellanösterns underbart goda matlagningskonst. Kursen är online, i din egen takt och tillgänglig den tiden som passar. Här lär Zeina Mourtada dig allt om de spännande smakerna och det kommer ge en massa ny inspiration i köket. Och garanterat göra din familj och vänner imponerade nästa gång du bjuder på middag!

Boka här

Information

Adress: Se bokning

Pris: 299 kr

Vad vill du göra?

Datum