Mors dag i Göteborg – tips på event & inspiration

Mors dag i Göteborg

Nya mors dag-event i Göteborg

Det finns tyvärr inga evenemang.

Vad vill du göra?

Datum

Tips på hur man kan fira mamma på mors dag

Att fira mamma på Mors dag är en underbar möjlighet att visa uppskattning och kärlek. Här är några tips på hur du kan göra dagen speciell:

En handskriven brev eller kort:

Skriv en personlig hälsning där du uttrycker dina känslor och tacksamhet för allt din mamma har gjort för dig. Det behöver inte vara långt, men det kommer säkert att värmas hjärtat.

Frukost på sängen:

Överraska henne med en god frukost på sängen. Du kan tillaga hennes favoriträtter eller en speciell frukostmeny.

Spadag hemma:

Ge din mamma en avkopplande dag genom att skapa en hemmaspa upplevelse. Använd aromatiska ljus, bada med badbomber och ge henne en avslappnande massage.

Blommor och presenter:

Ett vackert blomsterarrangemang eller en present som du vet att hon skulle älska kan vara en fin gest. Det behöver inte vara dyrt, men det visar att du har tänkt på henne.

En gemensam aktivitet:

Planera en aktivitet som hon skulle njuta av. Det kan vara en promenad i naturen, en picknick i parken, eller något annat som ni båda gillar att göra tillsammans.

En speciell middag:

Om du har möjlighet, överraska din mamma med en speciell middag. Du kan laga hennes favoriträtt eller ta med henne till en restaurang hon tycker om.

Fotoalbum eller minnesalbum:

Samla foton och skapa ett album med minnen från olika skeden av ditt liv tillsammans. Det är en tankeväckande och personlig gåva.

Hjälp med sysslor:

Ge henne en paus från vardagssysslorna. Ta hand om städningen, tvätten eller andra uppgifter så att hon kan koppla av.

Skapa en videohälsning:

Om du har vänner och familj som bor långt borta, kan du samla videomeddelanden från dem där de uttrycker sina hälsningar och kärlek till din mamma.

En dag för henne:

Ge henne en dag där hon får bestämma aktiviteterna. Det kan vara en chans för henne att göra det hon älskar mest.

Tänk på

Att göra dagen personlig och fokuserad på att visa din mamma hur mycket du uppskattar och älskar henne. Det behöver inte vara något storslaget, det är tanken och omtanken som räknas mest.

Anordnar du upplevelser på mors dag i Göteborg?

Missa inte möjligheten att publicera allt spännande som händer hos er. Via Vad händer i Sveriges företagskonto kan du enkelt dela det ni anordnar utan kostnad. Skapa företagskonto HÄR