Glamping i Göteborg – tips på event & inspiration

Glamping i Göteborg – tips på event & inspiration

Glamping i Göteborg

Nytt inom glamping i Göteborg

Det finns tyvärr inga evenemang.

Vad vill du göra?

Datum

Vad är glamping?

Glamping är en kombination av orden ”glamour” och ”camping” och syftar till en lyxigare och bekvämare form av campingupplevelse. Istället för traditionella tält och primitiva campingutrustningar erbjuder glamping mer bekväma och exklusiva boendemöjligheter med extra bekvämligheter och lyxiga detaljer.

Typiska glampingalternativ inkluderar:

Lyxtält: Stora tält med riktiga sängar, mysiga sittutrymmen, mattor, möbler och ibland även privat badrum och dusch.

Stugor och hyddor: Stugor eller hyddor utrustade med bekvämligheter som sängar, värme, elektricitet, privata badrum och kök.

Safari- eller tipitält: Större tält som liknar de som används på safarier eller traditionella indian-tält (tipis). Dessa tält kan ha sängar, möbler och eldstäder för att ge en autentisk men bekväm campingupplevelse.

Glaskupoler eller genomskinliga tält: Speciella tält eller strukturer gjorda av glas eller genomskinliga material för att ge en fantastisk utsikt över omgivningarna och möjlighet att njuta av natthimlen.

Glampingplatser kan också erbjuda extra bekvämligheter och tjänster, som gemensamma lounge- och matområden, restauranger, spabehandlingar, guidade turer, frukostleveranser och liknande.

Glamping har blivit populärt bland de som vill uppleva naturen och camping, men som också vill njuta av en mer bekväm och lyxig upplevelse. Det ger möjlighet att koppla av och njuta av naturen samtidigt som man får tillgång till bekvämligheter och lyxiga detaljer som vanligtvis inte finns i traditionell camping.

Anordnar du glamping i Göteborg?

Missa inte möjligheten att publicera allt spännande som händer hos er. Via Vad händer i Sveriges företagskonto kan du enkelt dela det ni anordnar utan kostnad. Skapa företagskonto HÄR