Herrgårdsweekend i Sverige – tips på event & inspiration

Herrgårdsweekend i Sverige

Nytt inom herrgårdsweekend

Vad vill du göra?

Datum

Tips på en trevlig herrgårdsweekend

En herrgårdsweekend är en perfekt möjlighet att koppla av och njuta av en historisk atmosfär.

Välj rätt herrgård: Det finns ett brett utbud av herrgårdar att välja mellan i Sverige. Titta efter herrgårdar som erbjuder bekvämt boende och passar din smak och budget. Kolla recensioner och ta hänsyn till läge, faciliteter och aktiviteter som erbjuds.

Njut av den historiska atmosfären: En herrgård erbjuder en unik historisk atmosfär. Utforska herrgårdens arkitektur, trädgårdar och interiör. Ta en promenad runt herrgården och njut av den vackra omgivningen.

Avkoppling och wellness: Många herrgårdar erbjuder wellness-faciliteter som spa, bastu och pool. Unna dig en avkopplande massage eller njut av en stund i bastun. Det är ett utmärkt sätt att slappna av och återhämta sig.

Aktiviteter och utflykter: Utöver avkoppling kan du njuta av olika aktiviteter och utflykter i herrgårdens närhet. Det kan vara allt från vandring och cykling till fiske eller ridning. Kolla med herrgården om de erbjuder guidade turer, båtutflykter eller andra spännande aktiviteter.

Arrangerar du herrgårdsweekend- event ?

Missa inte möjligheten att publicera dina turer och aktiviteter via Vad händer i Sveriges företagskonto (du kommer automatiskt med på Vad händer i Stockholm). Via företagskontot kan du gratis lägga upp dina aktiviteter. Skapa företagskonto  HÄR