WINTER SLAP 2021

Ett inomhus Big Slap i yppersta världsklass! Nu är det dags för att få Malmö Arena att koka under 9 euforiska timmar. Winter Slap är det senaste eventet i Slap-Familjen. Big Slap var arrangemanget vi startade och Winter Slap är en inomhus version med inriktning EDM!

Biljetter till Winter Slap 2021

GA biljett (vanlig ståplats) The GA* Experience ger dig full access till hela festivalens inner yta. Här upplever du den absoluta festival pulsen. Runt om arenan finner du kiosker med fastfood och snacks, tillsammans med ett flertal barer som serverar dig iskalla drycker i alla dess former. Du hittar även alla våra partners aktivitetsytor vid olika ingångar där det bjuds på diverse aktiviteter och tävlingar i roliga format i samarbeten med våra partners. Med GA Experience väljer du fritt hur din upplevelse skall vara. Känn pulsen närmast scen och vik sen av och för att njuta i bakgrunden med en kall dryck * GA – General Admission

Vip biljett The VIP Experience är till för dig som vill lyxa till upplevelsen på Winter Slap ännu mer. Percys restaurang byggs om till en modern nattklubb på arenan. Med det bästa läget och en grym utsikt över hela festivalområdet och scenen kan du njuta av Winter Slap med en riktig guldkant på upplevelsen. Gå in via en egen ingång och kliv upp på VIP sektionen där du har tillgång till egen bar. På VIP sektionen erbjuder vi även möjlighet att boka The Table Experience med tillhörande dryckespaket för dig och ditt sällskap.

Boka här
Taggar:DecemberElektronisk musikKonserterMalmöMusikSkåneTiesto

Information

Adress: Malmö Arena

Pris: 1095 kr

Datum:
18 december 2021 - 16:00

Vad vill du göra?

Datum