Vin- och Chokladprovning

Älskar du choklad i alla dess former, färger och sorter? Har du tänkt på hur mycket choklad kan variera i smak? Vill du lära dig mer om hur du bäst avnjuter choklad till ett vin?

Pris: 491 kr

Mer om choklad- och vinprovning

Choklad och vin kan vara två av de bästa produkterna som man verkligen kan slappna av och njuta av! Bara man tänker på choklad och vin kommer oftast ett leende på läpparna fram. Om du är intresserade av att testa riktig kvalitetschoklad och lära dig mer om dess smaker samtidigt som dricker gott vin så har vi något åt dig. Förutom att lära dig mer om choklad och dess smaker så får du lära dig mer om vin och hur de passar ihop, du lär dig helt enkelt skapa fantastiska choklad och vin kombinationer! Du kommer få smaka på choklad tillsammans med rött, sött och portvin för att skapa en förståelse hur de olika smakerna kan kombineras. Ta med en vän eller partner för en häftig smakupplevelse och sedan kan du imponera dina vänner genom att bjuda hem dem på en oförglömlig choklad och vinkväll.

Bra att veta när du går på choklad- och vinprovning

Ha inte på dig parfymer eller något annat som luktar stark, det kan förstöra smakupplevelsen för dig och andra personer som är på provningen.

Boka här

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 491 kr

Vad vill du göra?

Datum