Vargsafari i Bergslagen – två dagar

Vill du uppleva ett två-dagars spännande äventyr i ett av Sveriges vargrevir? Vargar är utan tvekan fascinerande djur som lockar vårt intresse mer än något annat vilt djur. Mytomspunna, karismatiska, vilda och mäktiga – de väcker vår fantasi, intresse och passion.

Pris: 3250 kr / person

*Köps med presentkort där ni kan boka tidpunkt vid ett senare tillfälle.

Varg som yler Vargsafari

Händer under upplevelsen

Under två dagar får ni uppleva ett spännande äventyr i Sveriges vargrevir. På agendan står bland annat att ni kommer lära känna vargen med hjälp av en vargforskare, sova en natt mitt i ett vargrevir, guidad tur med middag och brunch. Vargen upptäcker du bäst vid skymning och ni kommer ge er ut i naturen för att både höra vargen yla och även skymta det respektingivande djuret i sin naturliga miljö. 

Några höjdpunkter
– Vildmarksmiddag runt eld under bar himmel
– Sova i tält i naturen
– Höra vargen yla vid skymning

Praktisk info

Upplevelsen äger rum i Skinnskatteberg, Västmanland, under september. Det är då man har bäst möjlighet att höra vargen yla. Du kommer genomföra turen tillsammans med andra i en grupp.  Åldergräns är 12 år. 

Få mer förståelse om vargar och dess levnadsstandard. Va med på föreläsningar där vargforskare berättar mer om de Skandinaviska vargprojektet. Kom nära och känn närvaron från vargar och dess ylande. Få även en guidad tur under två dagar med middag, brunch och boende.

Bra saker att ta med: Kläder som klarar olika typer av väder, skor för vandring i naturen, pannlampa samt kamera så du fånga alla spännande upplevelser.

Boka här
Taggar:BergslagenHöjdpunktNaturNaturweekendSafariSeptemberSkinnskattebergSverigeUpplevelse.comUpplevelsepresenterUtomhusaktiviteterVargVästmanland

Information

Adress: Se bokning

Pris: 3250 kr

Vad vill du göra?

Datum