Upptäck Helsingborg med ett interaktivt spel

Följ ledtrådar som tar dig från en plats till en annan och lös mysterier för att upptäcka Helsingborgs bästa platser och stadens historia. Ledtrådarna innehåller exakta vägbeskrivningar så du behöver inte oroa dig för att behöva en karta, GPS eller guide.

Efter betalning får du en kod du kan använda i appen för att låsa upp uppdraget. Uppdraget tar omkring 1 timme att slutföra men det finns ingen tidsbegränsning, så du kan njuta helt i din egen takt.

För större grupper räcker det med att en person köper tillgång till spelet och anger antalet deltagare i gruppen i samband med bokning. Alla deltagare i gruppen kan spela spelet på sin egen smartphone. Alternativt kan vara deltagare köpa sin egen biljett.

Spela som en grupp och lös gåtor tillsammans, eller dela in deltagarna i mindre grupper och tävla mot varandra. Deltagare kan även spela på egen hand och sedan träffa resten av gruppen i slutet av spelet.

Handling:
Ditt namn är Kork. Det har gått 9 år sedan du senast såg en av din egna sort. Du har ensam vandrat omkring på jorden, undvikit vilda djur och försökt anpassa dig till det oförutsägbara vädret. Du har sett alla filmer, läst alla böcker du kunnat få tag på, men ensamheten är en förbannelse du aldrig kunnat tro skulle vara så grym.

Idag har din jakt på mat och något att hålla dig sysselsatt tagit dig till Helsingborg. Väl framme i staden lägger du märke till konstiga skyltar på gatorna. Du bestämmer dig för att följa efter skyltarna. Kommer ditt letande att leda till något?

Boka här
Taggar:AugustiFamiljeaktiviteterHelsingborgJuliSemestertipsSeptemberSkåneSommarStadsvandringarTävlingar

Information

Adress: Sundstorget

Pris: 107 kr

Vad vill du göra?

Datum