Upplev Lilla Skärgårdsturen i Göteborg

Upplev Göteborgs underbara skärgård från första parkett. Följ med ombord på anrika M/S S:t Erik för en njutningsfull guidad kryssning genom Göteborgs kobbar och skär. Njut av mat och dryck från restaurangen, samtidigt som du blickar ut över skärgårdens vyer. Ta med kameran så du kan fånga alla minnesvärda stunder.

Pris: 310 kr / person
Varaktighet: 2,5 timmar
Tillgänglighet: Sommartid

Denna upplevelse köper du som presentkort, så du kan välja tidpunkt vid ett senare tillfälle. Ta med din partner, bästa vän eller någon annan som du vill spendera en magisk dag på vattnet med.

Upplev Lilla Skärgårdsturen i Göteborg

Händer under båtturen

Njut av Göteborgs vackra skärgård, medan ni tar er fram mellan kobbar och skär. Båtturen kommer ta er runt södra skärgården. Du kommer få höra historier om saker ni passerar längs vägen som Göteborgs hamn, Älvsborgs fästning, Lilla Bommen och olika öar. Turen sker på ett klassiskt skärgårdsfartyg.

Praktisk info

Båtturen arrangeras under sommartid och är en perfekt utflykt för familjer. Barn i alla åldrar är välkomna ombord på den 2.5 timmar långa turen. På båten finns café, restaurang och möjlighet att köpa lättare tilltugg och drycker.

Mer om Göteborgs skärgård

Göteborgs skärgård delas in i norra och södra skärgården. Den södra skärgården ligger i Västra Götaland och norra i Bohuslän. Några kända öar i södra skärgården inkluderar Brännö, Knarrholmen, Stora Förö och Vinga. Den sistnämnda ön ligger längst ut i södra skärgården och är ett populärt resmål sommartid.

Det här är en riktigt mysig upplevelse på vattnet, med guidning, god mat och trevligt sällskap. Välj att åka själv och umgås med resten av sällskapen på båten. Eller så tar du med dig någon du håller kär och har en härlig stund tillsammans. En perfekt upplevelse att ge någon i present!

Varm välkommen att hoppa på Lilla Skärgårdsturen i Göteborg!

Boka här

Information

Adress: Se bokning

Pris: 310 kr

Vad vill du göra?

Datum