Presentkort på lilla Göta kanalresan

Upplev kryssningen Lilla Kanalresan, som tar dig genom Göta kanals vackra Östgötadel, från Motala vid Vätterns strand till idylliska Söderköping, eller i motsatt riktning. Under denna vackra kanalresa under två dagar och en natt ombord får du uppleva en rofylld minisemester i Sveriges vackra landskap.

Pris: fr 6905 kr

Upplev kryssningen Lilla Kanalresan

Detta ingår i Göta kanal-kryssningen

Upptäck en episk resa genom svensk historia och låt dig hänföras av det hisnande landskapet när du färdas längs en historisk resrutt som tar dig tillbaka i tiden. Ta del av denna spännande upplevelse, där du delar äventyret med andra likasinnade i en inspirerande grupp.

Dubbelhyttar erbjuder en bekväm och avkopplande miljö där du kan slappna av och njuta av resan. Priset är per person och ger dig en unik möjlighet att fånga in stämningen i historiens vingslag.

Oavsett om du är 7 år eller äldre är denna upplevelse tillgänglig för dig. Det är en perfekt aktivitet för hela familjen att delta i tillsammans och skapa minnen som varar för alltid.

Sommarperioden mellan juni och augusti är den bästa tiden att uppleva detta äventyr. Den långa dagen ger dig gott om tid att utforska, uppleva och förlora dig själv i historiens magi. Njut av två dagar och en natt ombord, där du kommer att bli omhändertagen medan du upptäcker fascinerande platser längs vägen.

Ge dig själv möjligheten att skapa oförglömliga minnen och fördjupa din förståelse för svensk historia. Kliv ombord på denna inspirerande resa och upplev Sverige på ett helt nytt sätt. Vänta inte längre, boka din plats och ge dig själv den ultimata upplevelsen av en livstid.

Händer under kryssningen

Upptäck det vackra landskapet längs Göta kanals stäckning och passera de imponerande slussarna, bland annat Borensbergs handmanövrerade sluss och Borenshults slusstrappa med sina fem slussar. Göta kanal är en av svensk historias mest spektakulära projekt och du kommer få stor respekt för de tusentals människor som en gång i tiden grävde fram kanalen. Du spenderar en natt på det klassiska kanalfartyget som är en upplevelse i sig.

Boende på fartyget

Ni bor i smakfullt inredda hytter med detaljer i mässing och vackra textilier. Hytterna kan storleksmässigt jämföras med en sovkupé på ett tåg. Hytterna är belägna ovanför vattenlinjen. Du har tillgång till en kommod med handfat och de flesta av hytterna har våningssängar.

Åk själv och lär känna människor från olika delar av världen på båten, eller gör det till en minisemester i Sveriges vackra landskap tillsammans med din partner. Oavsett kommer det här bli en rofylld och underbar upplevelse, som du lever länge på! För vilket land är finare på sommaren än Sverige!

Boka här
Taggar:BåtturerBröllopspresentFödelsedagspresentGöta kanalHistoriaJulklapparKryssningarRabatterRomantikRomantisk weekendSommarSverigeUpplevelse.comUpplevelsepresenterUpplevelser

Information

Adress: Se bokning

Pris: 6905 kr

Vad vill du göra?

Datum