Upplev huskyvandring med fika

Lär känna världens finaste hundar och upplev huskyvandring med fika. Alla får en egen hund att promenera med genom härlig lövskog och väl tillbaka på ranchen blir ni bjudna på ekologisk fika. Det här är den perfekta upplevelsen för hela familjen!

Pris: 780 kr/person (barn under 10 år medföljer gratis).

Varaktighet: 2-3 timmar

Plats: Sveg i Härjedalen

Tillgänglighet: juni-oktober

Huskyvandring med fika

Vill du lära känna de trevliga och sociala Siberian Husky-hundarna? Då finns det inget bättre sätt än genom denna härliga huskyvandring i en vacker skogsmiljö. Ni genomför en tur på cirka 6 km och varje deltagare får sin egen hund att ta hand om. När ni kommer tillbaka till gården blir ni bjudna på en mysig fika tillagad på ekologiska och närproducerade råvaror.

Upplev huskyvandring med fika

Välkommen till Sveg och Härjedalen

Sveg är en tätort i Härjedalen i Jämtlands län, belägen vid älven Ljusnan. Det är Sveriges högst belägna landskap med en vacker natur både under sommaren och vintern. Härjedalen är också Sveriges minsta landskap sett till befolkningsmängden, men är ändå stort till ytan.

Sveg har en flygplats, Härjedalen Sveg Airport, med dagliga förbindelser till Stockholm. Det är även enkelt att åka tåg hit från flera platser i Sverige och bussbolaget Härjedalingen bedriver trafik till och från Stockholm.

Det finns mycket spännande att se och upptäcka i Härjedalen. Här hittar du aktiviteter som bland annat skidåkning, hundspannsturer, huskyvandring, fjällvandringar och vilda skoterturer. Här finns det mycket för barnfamiljen att hitta på, som till exempel Härjedalens största lekland. Du kan också hyra en kanot, fjällvandra eller cykla i idylliska Vemdalen med sina många aktiviteter året om. I Sveg hittar du dessutom Kulturcentrum Mankell, med en utställning om Henning Mankell och flera av hans originalmanus.

Välkommen till huskyvandring i härliga Härjedalen. Det kommer garanterat bli en minnesvärd naturupplevelse för hela familjen, tillsammans med underbart fina och snälla huskys!

Boka här

Information

Adress: Se bokning

Pris: 780 kr

Vad vill du göra?

Datum