Upplev Endurosafari på Gotland

Gillar du tanken på att åka motorcykel bland terräng som grus, tallbarr, sten, sand och ringlande bäckar, då kommer du att älska att åka på Endurosafari. Upplev Gotlands vidsträckta stränder, raukar och svårframkomliga skogsgläntor på motorcykel. En upplevelse för den äventyrslystne med fart, dånande motorer och adrenalinrus.

Pris: 7990 kr

Detta ingår i paketet:

  • 2,5 dagars träningsläger under ledning av erfaren instruktör
  • Testa körteknik efter egen nivå
  • Ett komplett och individuellt anpassat äventyr
  • Helpension och hyra av MC och boende ingår

Upplev Endurosafari på Gotland

Upplev Endurosafari

Dag 1: Ingen tur är den andra lik, utan anpassas efter deltagarnas önskemål. Men ni träffas på fredagseftermiddagen i Visby, för en genomgång av aktuell tur och där du får bekanta dig med cyklarna och utrustningen (om du inte har din egen MC) och köra testrundor på varierande underlag och svårighetsgrader. Det blir fika och kvällen avslutas även med en middag.

Dag 2: Efter en härlig frukost, väntar dig cirka 25 mil på motorcykeln och självklart stannar vi för fika. Du kommer också få testa på det sedvanliga safarimomentet – Lerduveskytte och därefter väntar bastu och relax, för att sedan avsluta kvällen med underbar gourmetmiddag.

Dag 3: Nu väntar ytterligare ca 20 min på sevärda vägar och vi besöker Gotland Ring. Det finns även möjlighet att köra på en 13 miljoner ton tung grushög, för den modige och andra specialprov längs kusten. Sista dagen avrundas sedan med lunch tillsammans.

Viktig information: MC-körkort krävs. Inkluderat är drivmedel, personlig utrustning, reparationskit och assistans under upplevelsen. Vid allvarliga fel byter vi ut hela MC:n. MC:n är försäkrad mot tredje part, men du behöver själv ha en egen personförsäkring (hemförsäkring räcker normalt). Kolla vad som gäller för just dig med ditt egen försäkringsbolag om du är osäker.

Det här blir en upplevelse du sent kommer att glömma. Fylld med fart, adrenalin och ett härligt Gotländskt landskap att uppleva på motorcykeln!

Taggar:AdrenalinAktiviteterEnduroFars dagGotlandMotorsportSafariSverigeUpplevelse.comUpplevelsepresenter

Information

Adress: Se bokning

Pris: 7990 kr

Vad vill du göra?

Datum