Träningsweekend på Camp Järvsö Hotell

Kombinera träning, god mat och avkoppling på Camp Järvsö Hotell i vackra Järvsö.

Camp Järvsö är en plats för smak, sinne, pulstoppar och djupa andetag.

Vår, sommar, höst och vinter erbjuds varierande former av rörelse, energi och avkoppling. Här finns något för alla och träningsledarna är några av landets populäraste profiler inom träning, hälsa och välmående.

Välkommen till en aktiv semester där ni får både utmana er i pulshöjande träning och samtidigt koppla av och njuta av den vackra omgivningen i naturnära Järvö.

Höjdpunkter:

1.Övernattning i dubbelrum för två

2.Frukost & middag

3.Fri tillgång till alla faciliteter och ledarledda pass

4.Komplett träningsresort i vacker miljö

Händer under din träningsweekend

På Camp Järvsö samlas människor kring hälsa, träning och mat – var och en med egen startgrop och ett eget målsnöre. Alltihop i en vidunderligt vacker miljö med rum för både insikt och utblick.

Camp Järvsös breda utbud av faciliteter gör att det finns något för alla. Varva aktiviteter i Järvsöbacken med att träna i fullt utrustat gym, delta i ledarledda pass inom yoga, fys, dans, rörlighet och kondition. Under alla helger erbjuds ett flertal ledarledda pass och under alla lov så erbjuds träning och aktiviteter för hela familjen.

På egen hand kan ni utmana er på klätterväggen, ta er ut på  Kalvsjön, upptäck våra Nordiska Djur i skogen, träna, spela eller lek i den fullt utrustade gymnastiksalen, utnyttja allt Camp Järvsös Outdoor Arena erbjuder, tänd en eld och grilla på grillplatserna och avsluta dagen med Spa á la Camp Järvsö, dvs vedeldad bastu och ett uppfriskande dopp i sjön!

Camp Järvsö är en Hälsingegård med anor från 1600-talet och har renoverats varsamt för att skapa ett lugnt, avkopplande boende med alla bekvämligheter. Här kopplar ni av efter en dag av inspirerande aktiviteter.

Maten är viktig på Camp Järvsö, den ska vara god, vällagad och ge både energi och inspiration. Den egna restaurangen använder gärna råvaror från Hälsingland och med inspiration från Medelhavets kök skapas spännande smaker och kompositioner.

Pris: 3295 kr

Köps som presentkort och gäller för två personer.

Välkomna till vackra Hälsingland och Camp Järvsö där ni får träna, andas och umgås!

Boka här
Taggar:Aktiv semesterBröllopspresentFödelsedagspresentGävleborgHemesterHotellJärvsöLjusdalNaturPresentkortSemestertipsSommarSportaktiviteterStudentpresentTräningTräningsweekendUpplevelsepresenterVälmåendeWeekend

Information

Adress: Järvsö

Boka: Boka nu

Pris: 3295 kr

Vad vill du göra?

Datum