Total avkoppling genom Floating

Upplev total avkoppling genom en floating-session. Unna dig själv den ultimata nedvarvningen, eller ge bort i present till någon som förtjänar lite extra avkoppling i vardagen. Under en floating-session flyter du i ett stilla vatten utan störande ljud eller ljus. När du kliver upp ur tanken kan du känna hur stressen runnit av dig i vattnet.

Pris: 570 kr

Orter: Stockholm, Malmö, Växjö och Karlshamn.

Total avkoppling genom Floating

Upplev floating

En instruktör kommer gå igenom grunderna och besvarar alla dina funderingar och frågor, så att du känner dig helt trygg innan sessionen börjar. Du tar sedan en dusch och sätter in ett par öronproppar och kliver ner i floatingtanken. En behandling pågår vanligtvis i cirka 60 minuter och i det saltstarka och kroppstempererade vattnet ligger du och flyter utan något störande moment runt omkring dig. När behandlingen är slut kommer du känna dig som en ny människa!

Vad är floating?

Under en floating-session ligger du i en floatingtank, som är fylld till cirka 25 cm med vatten. Vattnet är berikat med 35–43% Epsomsalt, vilket gör att du känner dig viktlös och flyter på vattnet. Undersökningar har visat att floating är effektivt i stressrelaterad smärta, ångest och reumatism. Och har även hjälpt personer som lider av kroniska muskelspänningar i ryggen och nacken.

Praktisk information

Innan besöket ska du tänka på att: inte raka dig, då saltvattnet kan göra att det svider. Inte dricka kaffe, alkohol eller några andra stimulerande drycker eller maträtter. Du ska inte använda floatingtanken om du har någon infektion, är gravid, menstruerar eller har epilepsi. Personer med öppna sår ska vänta några dagar tills såren läkt av hygieniska skäl samt för att det kan svida.

Ge bort en härlig upplevelse eller kom själv och njut av den totala avkopplingen genom Floating. Där du lämnar stressen i vattentanken och går ut som en ny harmonisk människa!

Boka här

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 570 kr

Vad vill du göra?

Datum