Sweet Comedy Club – Jonatan Unge 13 November!

Kvällens headliner gör premiär på Sweet Comedy Club och det är vi riktigt stolta över!

Vi ger er den efterlängtade: Jonatan Unge.
Jonatan har med sin frispråkiga humor och sitt unika sätt att betona ord charmat oss både på standupscener och i en mängd olika podcasts. Jonatan är landets mest eftertraktade komiker vilket han också fick pris för. Han utsågs till Sveriges roligaste manliga komiker på årets Svenska Standupgalan 2019. Han har även har medverkat i massor av tv-program och har hörts i P3. 2018 var han en av värdarna i ”Sommar i P1” med ett hyllat program där han tar med oss från vaggan till graven.

Hösten 2019 gjorde han skådespelar debut i SVT-serien ”Kurs i självutplåning”. Våren 2020 åkte han på turnè med kompisarna i SEMST.
Vi ser väldigt mycket fram emot denna kväll med Jonatan. Flera namn kommer!

Insläppstid: 19:00 Showstart: 19:30 Spellängd: 65 min.
Som alltid finns vi på Elite Palace Hotel i Vasastan.
Sweet Comedy Club bjuder förutom på landets just nu bästa komiker, även på godis till alla gäster varje kväll därav namnet Sweet Comedy Club. Vi skänker dessutom 10% av all vinst till en insamlings/hjälporganisation per säsong. Hittills har vi skänkt över 13.000:- tack vare publiken som kommer och köper biljetter. Vi bjuder på underhållning och godis, och publiken ger något tillbaka genom att komma på våra kvällar och bidra till de behövande. Välkomna!

Taggar:HöstNovemberShowStandupStockholm

Information

Adress: Sankt Eriksgatan 115

Boka: https://www.ticketmaster.se/event/sweet-comedy-club-sthlm-presenterar-jonatan-unge-support-biljetter/579553

Pris: 140-170 kr

Datum:
13 november 2020 - 19:30

Vad vill du göra?

Datum