Åk Stridsbåt 90

Har du provat på RIB och är redo för något häftigare? På den här turen får du åka med i en Stridsbåt 90E, en båt som är speciellt framtagen av militären för att tjänstgöra längs Sveriges kuster.

Pris: 995 kr

Mer om stridsbåt 90

Stridsbåt 90 är en av svenska militärens stoltheter och med sin enorma rörlighetsförmåga och prestanda är det inte så konstigt. Stridsbåt 90 använts aktivt av svenska militären idag och båten specialiserar sig på att transportera och strida i grunda vattendrag som floder eller skärgårdar. Du kan se fram emot en fartfylld och häftig upplevelse som du sent kommer glömma. Under turen bjuds det även på fika och du kommer få en insyn i skärgården och dess militära historia.

Bra att veta

Stridsbåt 90 har 1000 hästkrafter vilket innebär att du kommer åka fram med en väldig kraft och därför rekommenderas inte denna upplevelse för personer med nack- eller ryggrelaterade skador. Detsamma gäller gravida kvinnor. Du kommer få flytväst och annat du behöver på plats så det är inget du behöver ta med. Båten kommer upp i hastigheter på 40-45 knop och kan göra väldigt snäva svängar och snabba stopp.

Boka här
Taggar:AdrenalinAktiviteterFars dagFöretagsaktiviteterMalmöSkåneSkärgårdStockholmStockholms skärgårdUpplevelse.comUpplevelsepresenterUpplevelser

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 995 kr

Vad vill du göra?

Datum