Stand Up Paddle kurs i Roslagens skärgård

Kurs i Stand Up Paddle, lär dig grunderna i att paddla stående!

Stand Up Paddle, förkortat SUP, kan kortfattat förklaras som att du står upp på en bräda samtidigt som du tar dig fram med hjälp av en paddel med längre skaft.
I stort sett vem som helst kan paddla en SUP-bräda. Visst kan det kännas lite ostadigt när du tar dig upp från knästående till stående position på brädan för första gången. Men förvånansvärt snabbt har du hittat balansen och känner dig trygg med din nya farkost.

Styra SUP-brädorna är inte heller något problem. Samtliga brädor är utrustade med en fena baktill för att förbättra kursstabiliteten. Även paddeln och din egen tyngdpunkt hjälper dig att hålla kursen.

Pris: 375 kr

Stand up paddle board

Datum & utrustning

Datum 2021
Tid: 13- 14.30 eller 15-16.30
Juli: 9:e, 16:e, 23:e; 30:e
Augusti: 6:e, 13:e

Detta ingår:
SUP bräda, paddel, flytväst, våtdräkt, välutbildad instruktör och kursintyg.

Egen utrustning:
Oömma fritidskläder i funktionsmaterial (ej jeans eller bomull), underställ (t.ex. craft), regnkläder, badkläder, vattentåliga skor, handduk, solhatt, solkräm, solglasögon, helt ombyte då du kommer att bli blöt, vattenflaska (kan fyllas på på plats), något varmt att dricka till efteråt.

Mer om Roslagens Skärgård

Roslagen är ett kustområde norr om Stockholm och innefattar både öar och fastland längs Upplands kust. De största öarna i Roslagen är Väddö, Ljusterö, Vätö, Gräsö och Singö. De större samhällena i Roslagen är Djursholm, Hallstavik, Rimbo, Täby, Vaxholm, Åkersberga, Älmsta, Öregrund och Östhammar. Här kan du läsa mer om Roslagens Skärgård

 

Boka här
Taggar:AugustiGräddöHöjdpunktJuliKurserNorrtäljeRoslagenSemestertipsSkärgårdSommarStockholmStockholms skärgårdSUPUtomhusaktiviteterVattensport

Information

Adress: Gräddö Brygga

Pris: 375 kr

Vad vill du göra?

Datum