Spadag för två Färna Herrgård & Spa

Upplev en härlig och lugn spadag för två på Färna Herrgård & Spa.

Färna Herrgård & Spa är en liten spa-pärla belägen i hjärtat av Bergslagen under en timmes bilväg från Västerås och Örebro. Omgiven av två sjöar och Färna ekopark erbjuder herrgården en skönt avbrott i vardagen.

Färna Herrgård och spa

Spadag för två Färna Herrgård & Spa

Dagspa på Färna Spa inkluderar entré till pool, bastu och relax, tillgång till ett fullt utrustat gym samt ett yoga, -vattengymnastik, eller cirkelträningspass. (Se träningsschemat för dagens aktivitet) Ni får låna badrock, handduk & tofflor. Färsk frukt & vatten finns alltid att tillgå.

Varmt välkommen till Färna Herrgård & Spa!

Pris: 595kr

Plats: Skinnskatteberg

När: Året runt måndag-fredag i mån av plats

Mer om Färna Herrgård & Spa

På Färna Herrgård & Spa får du uppleva kontrasten mellan herrgårdsliv och skog, kristallkrona och trädgårdsland. Detta är något vi älskar och vill dela med dig. Att kunna bjuda på mat lagad på råvaror från oss och våra nära bönder känns speciellt, nästan lika speciellt känns det att efter en tur i svampskogen kunna sjunka ned i ett varmt bad under bar himmel.

Färna är en plats att njuta av, oavsett om du är här på en romantisk weekend, dagspa eller en konferens. Herrgården är del av ett gammalt järnbruk från 1600-talet och här har drivits både järn- och skogsbruk. Här kan du verkligen uppleva kontrasten mellan de vackra herrgårdssalongerna och bergslagsnaturen.

Naturliga råvaror är grunden i all vår matlagning. Till vår hjälp har vi våra nära bönder, bergslagens skogar och den egna köksträdgården. Restaurangen är 25% KRAV-märkt, slowfood-inspirerad och utvald av Chaine des Rotisseurs och White Guide.

Men Färna är mer än god mat och spa-upplevelser. Herrgården ligger i en ekopark, omgiven av två sjöar och närheten till den orörda naturen är påtaglig. Här finns även Färna Herrgårdsbod, en butik på 300 kvm med omsorgsfullt utvalda kläder från skandinaviska designers, inredning, smycken och presentartiklar.

Boka här
Taggar:AprilAugustiDecemberFärna Herrgård & SpaFebruariHöstJanuariJuliJuniMarsNovemberOktoberRelaxSeptemberSkinnskattebergSommarSpaSverigeUpplevelsepresenterUpplevelserVårVästmanlandVinter

Information

Adress: Färna Herrgård & Spa

Pris: 595 kr

Vad vill du göra?

Datum