Spa på Elite Hotel Marina Tower

Unna dig en riktigt avkopplande spaupplevelse på Elite Hotel Marina Tower, tillsammans med någon du tycker om. Den perfekta platsen att bryta vardagens rutiner och stress. Här kan du sätta livspusslet på paus och bara njuta av lugn och ro. Där Stockholm möter skärgården ligger anrika Saltsjöqvarn och Elite Hotel Marina Tower. Här väntar en nybäddad säng, hotellfrukost och spa i Sturebadets regi.

Pris: 2595 kr för två personer

Detta ingår:

  • 2 pers/1 natt i Deluxerum
  • Entré till spa och gym (entré till Sturebadet Marina Tower behöver förbokas i samband med hela bokningen.)
  • Frukost för två personer

Spa på Elite Hotel Marina Tower

Upplev Sturebadet Marina Tower

Checka in på Elite Hotel Marina Tower och checka ut från vardagen. Det här är en plats för lugn och ro och få tid att umgås. Ni bor i rymliga Deluxerum, med tofflor och morgonrock att koppla av i, tillsammans med alla bekvämligheter ni behöver. Under er vistelse har ni tillgång till Sturebadet Spa, gym, turkiskt hamam, jacuzzi, pool och bastu. Så glöm inte att packa ner både bad -och träningskläder. Sturebadet Marina Tower erbjuder också välgörande behandlingar och hälsosam kost, allt för ditt välbefinnande.

Elite Hotel Marina Tower

Ett stenkast från vattnet med en oslagbar utsikt över Stockholms inlopp ligger Elite Hotel Marina Tower. Det anrika Saltsjöqvarn från 1890 har renoverats och den tidigare moderna ångkraftkvarnen är idag ett modernt hotell. Här bor du i en inspirerande och avkopplande miljö, med konferens, spa, gym och en förstklassig service. På kvällen kan du njuta av en magisk stund när du blickar ut över Saltsjön och ser solen sjunka ned över Gamla Stans byggnader.

Upplev Elite Hotel Marina Tower och Spa tillsammans med någon du tycker om. Ni kommer garanterat ha en rogivande tid och övernattning. Här får ni möjlighet att fylla vardagen med livskvalitet och samla ny energi.

Vi hälsar er varmt välkomna!

Boka här

Information

Adress: Nacka

Pris: 2595 kr

Vad vill du göra?

Datum