Spa + övernattning på Marstrands Havshotell

Bjud med dig någon du tycker om till Bohusläns pärla, Marstrands Havshotell. Det ligger knappt en timme från centrala Göteborg, längst ut på den yttersta kajen innan havet tar över. Här finner du bohuslänsk livskvalitet med 144 skandinaviskt inredda rum, mat som får det att vattnas i munnen i Ottos Vardagsrum & Kök, ett salt SPA, allt omgivet av en förtrollande natur. Du har också närheten till hav och häll på världens västligaste uteservering och rejäl bohuslänsk omtanke.

Pris: 1895 kr för två personer

Detta ingår i er upplevelse:

  • 1 natt för 2 pers i standardrum
  • Entré till SPA
  • Frukost

Upplevelsen köps som ett presentkort som du själv kan använda, eller ge bort till någon speciell.

Spa + övernattning på Marstrands Havshotell

Din vistelse på Marstrand Havshotell

I det salta SPA’t kopplar du av, njuter och hittar dig själv bland pooler, bastur, bubblor och varma tunnor. Boka hotellets gör-det-själv-kur, Marstrands Havskur, så blir upplevelsen komplett. Produkterna i kuren är speciellt framtagna, inspirerade av naturen runt omkring oss. Självklart får du också ta dig ett dopp i havet!

Restaurang Ottos Vardagsrum & Kök

På hotellets restaurang, är det bohuslänska smaker som dominerar. Att fisk och skaldjur finns på menyn är nog ingen överraskning, men här serveras det också bland annat svensk entrecote och kantarellrisotto. Och varför inte avsluta middagen med en smaskig yoghurtmousse med björnbergssorbet till. Allt detta njuter du av, samtidigt som du blickar ut över Västkustens magiska utsikt från Marsstrand.

Upplev Västkusten när den är som bäst. Ta med någon du tycker om eller ge bort en oförglömlig present och upplevelse. På Marsstrands Havshotell får du njuta av den bohuslänska naturen, med närheten till havet. Underbar frukost och middag, med en slående utsikt och tid för avkoppling och njutning i den salta spa-anläggningen.

Marstrands Havshotell hälsar dig och ditt sällskap varmt välkomna, till en minnesvärd vistelse på Västkusten och Bohusläns pärla!

Boka här

Information

Adress: Marstrands havshotell

Pris: 1895 kr

Vad vill du göra?

Datum