Spa & hälsa

Här hittar du avkopplande event och rofyllda upplevelser över hela Sverige.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om spa & hälsa i Sverige

Unna dig en spaupplevelse i all vardagsstress! Det kan vara lätt att glömma bort att ta hand om sig själv när dagarna går och man inte hinner stanna upp. Vikten av att ta hand om sig själv är viktigare nu än någonsin för att undvika sjukdomar och utbrändhet. Med en spaupplevelse får du hjälp med att rensa huvudet från dränerande tankar, få igång blodcirkulationen, lindra smärta och stötta matsmältningen.

Vad är ett bra sätt att koppla av?

Det finns många olika sätt att koppla av och det beror på vad som passar en själv bäst. Här är några förslag:

  • Yoga eller meditation: Dessa metoder kan hjälpa till att minska stress och öka avkoppling genom att fokusera på andningen och känna efter kroppen.
  • Läsa en bok eller lyssna på musik: Detta kan hjälpa till att få tankarna bort från vardagens stress och fokusera på något annat.
  • Ta en promenad eller jogga: Att röra på sig kan hjälpa till att släppa ut stress och kan vara ett bra sätt att få frisk luft och koppla av.
  • Massage eller spa: Detta kan hjälpa till att slappna av och minska muskelspänningar.
  • Gör något kreativt: Måla, sy, skriv eller skapa något annat kan hjälpa till att få ut kreativiteten och koppla av.
  • Umgås med vänner eller familj: Att umgås med nära och kära kan hjälpa till att känna sig mer avslappnad och få tankarna bort från vardagens stress.

Det är viktigt att hitta vad som fungerar för en själv och att ta tid för att koppla av regelbundet.

Spa som present

Vill du ge bort en present till någon du tycker om så är en spapresent en fin gåva att ge. I den här guiden hittar du många upplevelsepresenter. Vad sägs som chokladmassage, klassisk ansiktsbehandling eller varför inte boka en hel relaxavdelning? Det vi kanske tycker är det allra trevligaste skulle ju vara att få en hotellupplevelse i present. Många hotell har en relaxavdelning med pool, bastu och bar. Värt att kolla upp! 

Anordnar du spaupplevelser?

Lägg upp ditt event gratis på vår hemsida. Börja med att skapa ett företagskonto HÄR.