Skärgårdskryssning med middag och musik

Upplev en rolig skärgårdskryssning med middag och musik! Med en ombordlagad, somrig middagsbuffé och vackra omgivningar bjuder vi in till en härlig musikalisk afton i skärgården.

Missa inte denna upplevelse och njut av en musikalisk afton till havs!

 

Pris: 545 kr/person

Varaktighet: Cirka 3 timmar

Plats: Stockholm

 

Om upplevelsen Skärgårdskryssning med middag och musik

Båten avgår från Nybrokajen, kajplats 10. Den öppnar för påstigning 18:30 och klockan 19:00 påbörjar ni er bildsköna tur genom Stockholms underbara skärgård.

På fredagar och lördagar erbjuds en medryckande schlagerkväll. Fartygets DJ spelar populära schlagers under hela färden, medan ni avnjuter den somriga middagsbuffén som du avslutar med en dessert. På tisdagar till torsdagar erbjuds istället trubadurafton. Då blir middagen och den vackra utsikten ackompanjerad av härlig livemusik. Priset inkluderar resa och buffé.

 

Mer om upplevelsen

  • Njut av en somrig middagsbuffé till havs
  • Upplev Stockholms vackra skärgård
  • Välj mellan schlagerkväll eller trubadurafton

 

Bra att veta

Upplevelsen är för en person och du utför den tillsammans med andra i grupp.  Tillgänglig för alla åldrar. Tillgänglighet: Maj-september.

 

Stockholms skärgård

Vackra Stockholms skärgård är Sveriges största skärgård med så många som 30 000 öar och kobbar som sträcker sig över en yta på mer än 1680 kvadratkilometer! Allt från de stadsnära Fjäderholmarna i väst, till Svenska högarnas skär i öst. Här finns det massor att upptäcka med äventyr som passar alla åldrar. Här hittar du vacker och orörd natur, mysiga och tillgängliga campingplatser, idylliska byar och småorter, vandringsleder för såväl erfarna friluftsälskare som glada amatörer, läcker och närproducerad mat och magiska kulturupplevelser. Ja och så vatten, förstås. En hel del blått och glittrande vatten, faktiskt. Allt detta med endast 20 minuter från Stockholm city och storstadspulsen!

Från Nybroviken lägger de flesta av alla båtar som tar dig ut mot Stockholms skärgård och öar såsom Fjäderholmarna, Vaxholm och Sandhamn. Härifrån går flera sightseeingturer med båt från de tre kajerna Nybroplan, Nybrokajen och Strandvägen.
Till Nybroviken tar du dig enklast från T-banestationerna Kungsträdgården eller Östermalmstorg eller med Spårvagn alternativt buss till hållplats Nybroplan.

Boka här
Taggar:BåtturerKryssningarMors dagSkärgårdSommarStockholmStockholms skärgårdUpplevelse.comUpplevelsepresenter

Information

Adress: Se bokning

Pris: 545 kr

Vad vill du göra?

Datum