Ridweekend med islandshästar + njut av livet på herrgård

Unna er en oförglömlig helg där ni rider islandshästar och njuter av livet på en herrgård. Se fram emot riktig gourmetmat och lyxigt boende i natursköna Tiveden. En perfekt helt för dig som älskar hästar. Njut av den vackra naturen runt Tived samtidigt som du rider och när du kommer tillbaka till hotellet kan du se fram emot riktig gourmetmat och frukostbuffé.

Pris: 4490 kr / 2 personer

Denna aktivitet säljs som presentkort så du och ditt sällskap kan välja vilket datum som passar er bäst efter köpet. Perfekt upplevelse för familjen eller som en romantisk weekend med din kärlek.

Ridweekend Tived

Mer om upplevelsen

Denna ridweekend äger rum hos Sätra Bruks herrgård och passar alla åldrar samt arrangeras på sommarhalvåret. I priset ingår dubbelrum, fika, frukostbuffé och trerättersmiddag. Ridturen pågår i ca 2-2.5 timme.

Ni lever i klassisk bruksmiljö som för tankarna tillbaka till historien och äter på en av Sveriges bästa restauranger. Rummen är inredda med kärlek och ser ut som om de är hämtade från en sagomiljö. I början av er weekend träffar ni guiden och bekantar er med hästarna. Viktigt att ni meddelar er riderfarenhet innan så guiden kan anpassa upplevelsen. Tillsammans med guiden bestämmer ni vilken häst ni vill rida samt vilken typ av ritt ni är ute efter.

Ta med kläder efter väder och som passar bra för ridning. Om vädret tillåter kan ni även ta med badkläder.

Tived ligger mellan Stockholm och Göteborg vackert placerat mellan Sveriges största sjöar Vänern och Vättern. Tived ligger bredvid sjön Unden och får många sommargäster på grund av sin närhet till Tivedens nationalpark.

Boka här
Taggar:FamiljeaktiviteterFamiljeweekendHästridningHöjdpunktNaturweekendRidweekendSverigeTivedUpplevelse.comUpplevelsepresenterUtomhusaktiviteterWeekend

Information

Adress: Se bokning

Pris: 4490 kr

Vad vill du göra?

Datum